Osmanlıspor Tam Kadro Çalıştı

Osmanlıspor Tam Kadro Çalıştı

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Artur Moraes ve Anas Sharbini’nin katılımıyla tam kadro sürdürüyor.Teknik...

Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına Artur Moraes ve Anas Sharbini’nin katılımıyla tam kadro sürdürüyor.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana mor-sarılılar, core çalışmasıyla başladı. Daha sonra ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasına geçen oyuncular, gruplar halinde kuvvet ve dar alanda 2’ye 2 yüksek tempolu maç yaptı. Antrenman gruplar halinde yapılan taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdi.

Mor-sarılıların bugünkü antrenmanına teknik ekibin isteği doğrultusunda taktik çalışmasına U21 takımından 10 oyuncu katıldı. Tedavi süreci tamamlanan kaleci Artur Moraes, antrenmanın ilk etabında takımın diğer kalecileriyle yapılan özel çalışmaya katılırken antrenmanın sonraki etaplarında yer almadı. Diğer yandan Anas Sharbini ise antrenmanın ilk bölümlerinde takımla çalışırken taktik ağırlıklı kısımda takımdan ayrı bireysel çalışma gerçekleştirdi.

Osmanlıspor, Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına yarın saat 11.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.