Osmanlı kazandı  Konyaspor ateşe düştü

Osmanlı kazandı Konyaspor ateşe düştü

Atiker Konyaspor Fenerbahçe’den aldığı 1 puanla ilk devreyi 15 puanla tamamladı.

Yeşil-beyazlı ekibin sıralamadaki yeri ise Osmanlıspor’un Akhisarspor’u 3-2 yendiği maçın ardından değişti. Bu sonucun ardından Osmanlıspor puanını 17'ye yükseltirken 15 puanlı Konyaspor ise devreye 16. sırada ve düşme hattında girdi. Süper Ligin 17. Hafta maçında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor ilk devreyi 15 puanda ve 16.sırada tamamladı. İlk yarıyı küme düşme hattında tamamlayan Atiker Konyaspor’u 2. Yarı zorlu bir fikstür bekliyor. Yeşil-beyazlı ekibin üzerinde bulunan Antalyaspor ve Osmanlıspor arasında 2 puanlık bir fark bulunuyor.

ZORLU FİKSTÜRLE BAŞLAYACAK    

İlk yarıyı 16. sırada tamamlayan Atiker Konyaspor’u ikinci yarıda zorlu bir fikstür bekliyor. Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarının ilk maçında evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Atiker Konyaspor ikinci maçında ise deplasmanda küme düşme hattında bulunan Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Bu maçtan alacağı yenilgi Atiker Konyaspor’u daha da dibe çeker.  Yeşil-beyazlı ekip bu maçın ardından ise evinde ilk yarıyı lider bitiren Başakşehir ile karşılaşacak. Konyaspor’un oynayacağı bu maçlar  takımın geleceğini tayin edecek.   

 YÖNETİM VE TEKNİK İKİNCİ YARIDAN UMUTLU 

Fenerbahçe karşısında oynanan oyun ve alınan bir puan camiayı ikinci yarı için umutlandırdı.  Yapılacak takviyeler ile birlikte Atiker Konyaspor sezonu ilk 10 içinde bitirmenin planlarını yapıyor. Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek , “Ara transferde yapacağımız takviyelerle ilk 10 içinde olacağız. İkinci yarıya çok daha güvenli bakacağız. Kimse merak etmesin” dedi.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.