Osmancık'ta Trafik Kazası: 3 Yaralı

Osmancık'ta Trafik Kazası: 3 Yaralı

Çorum'un Osmancık ilçesinde çekicinin kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.    Kaza, Samsun-İstanbul D-100 karayolunun Osmancık ilçesi içerisindeki ışıklı...

Çorum'un Osmancık ilçesinde çekicinin kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

    Kaza, Samsun-İstanbul D-100 karayolunun Osmancık ilçesi içerisindeki ışıklı kavşakta meydana geldi. Tokat’ın Reşadiye ilçesinden İstanbul’a giden Taştan Irmak (35) yönetimindeki 34 AB 4510 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta beklerken Mahmut Yeşildağ (31) isimli vatandaşın kullandığı 06 BP 0832 plakalı kurtarıcı arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen otomobil, yoldan çıkarak devrildi.

Araçta bulunan sürücü Taştan Irmak ile eşi Nesrin Irmak (33) ve küçük kızları Meryem Ahsen Irmak (3) yaralandı. Yaralılar araç içerisine sıkıştı. Osmancık Belediyesi'ne ait itfaiye ve kaza kırım ekiplerinin yardımı ile sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralılar, ambulans ile Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

    Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.