ORGANİK TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - DETERJAN - BİOKENT ORGANİK MARKET

ORGANİK TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - DETERJAN - BİOKENT ORGANİK MARKET

ORGANİK TEMİZLİK ÜRÜNLERİ - DETERJAN - BİOKENT ORGANİK MARKET

BİOKENT ORGANİK MARKET

Organik ürünlerin tüm aşamaları denetlenmeli ve belgelendirilmelidir. Kontrol ve sertifikasyon organiğin temel esaslarından biri olup, ürünlerin organik normlara uygun olarak üretildiğini, işlendiğini ve paketlendiğini garantilemektedir. Bu ürünlerde eko, bio gibi tanımlamalar organik ürün anlamına gelir. Organik gıda dışında tekstil, temizlik ve kozmetik sektörlerinde de büyük önem taşımakta, organik bitki ve hammadde karışımları sertifikasyon ve diğer denetimlerden geçerek onaylanmaktadır. Artık birçok markette organik gıda ile ilgili özel bölümler var. Küçük bir araştırmayla yakın çevrenizde yalnızca organik gıdalar satan dükkanlar bulmanız mümkün. Hatta internet üzerinden sipariş vereceğiniz ve ürünleri evinize kargo ile gönderen tedarikçilerden yararlanabilirsiniz.

Temizlik, yaşam kalitesi ve sağlık açısından büyük bir öneme sahip olduğu için her daim gündelik hayatın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Ancak etkili bir temizlik için kullanılan ürünlerin içeriğine her geçen gün daha fazla kimyasal madde eklenirken ne yazık ki sağlık ve güvenlik gibi önemli faktörler göz ardı edilebiliyor. Bu yüzden siz de doğal temizlik ürünlerini tercih edebilir. Onaylı bitkisel hammaddeler içeren formülü sayesinde organik temizlik ürünleri, tümailenizin çamaşırlarındaki inatçı kir ve lekeleri temizler. Çamaşırlarınızın geleneksel temizlik kokusu olan sabun kokusu ile ferah ve temiz kokmasını sağlar. Klor, asit içermeyen, iz ve leke bırakmayan formülü ile halı, koltuk, granit, mermer, fayans, seramik, laminant cam ve ahşap gibi silinebilir yüzeylerde beklemeden ovarak güvenlekullanabilirsiniz.

Organik temizlik ürünlerinin hepsinde kullanılan “yüzey aktif madde’’ bitkiseldir. Bu noktada bir detaydan bahsetmek gerekir. Organik deterjan üretiminde su da kullanılır. Su organik bir madde olmadığı için bitkisel veya organik deterjan ürünleri teorik olarak %100 organik değildir. Ancak ürünün içeriğinde kullanılan diğer maddeler (örneğin organik zeytinyağı, organik lavanta) organiktir. Uluslararası sertifika kuruluşları her türlü deterjan ve kişisel bakım ürünlerinin içeriklerini analiz ederek belirli sertifikalar veriyorlar. Organik deterjan konusunda en güvenilir kurumlar ise usda organic, ecocert organic, natrue gibi sertifika kuruluşları. Satın almayı düşündüğünüz ürün bu sertifikalardan bir veya birkaçına sahipse içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Daha fazla bilgi ve sipariş için www.biokent.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.