Önemli bir sempozyuma ev sahipliği yapacağız

Önemli bir sempozyuma ev sahipliği yapacağız

18. Ulusal İktisat Sempozyumu "Tasarruf, Sürdürülebilir Büyüme ve Teknolojik Gelişme" başlığı altında Konya'da yapılacak

18. Ulusal İktisat Sempozyumu, 8-9 Ekim tarihlerinde Selçuk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile Türkiye Ekonomi Kurumu tarafından "Tasarruf, Sürdürülebilir Büyüme ve Teknolojik Gelişme" başlığı altında Konya'da yapılacak.

Sempozyumda birçok akademisyen bildiri sunacak. Şu ana kadar katılımı kesinleşen davetli konuşmacılar ise şöyle: Tuncer Bulutay, Turalay Kenç, Fatih Özatay, Şevket Pamuk, Selahattin Sarı, Ercan Uygur, Erinç Yeldan. Sempozyumla ilgili bilgi veren Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ay, Konya'nın ve Selçuk Üniversitesi'nin önemli bir sempozyuma ev sahipliği yapacağını söyledi. Sempozyumda tasarruf, sürdürülebilir büyüme ve teknolojik gelişme konularının ele alınacağını belirten Ay, "Sempozyum bir tür ekonomi zirvesi olacak. Ekonominin önemli sorunları tartışılacak. Çözüm önerileri sunulacak. Sempozyumun büyük yarar sağlayacağını düşünüyorum. Sempozyumun hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 17. Ulusal İktisat Sempozyumu ise 24-25 Ekim 2013 tarihinde Türkiye Ekonomi Kurumu ve Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile birlikte “Cari Açık, Enerji Sektörü ve Ortadoğu ve Asya Ülkeleri ile Ekonomik İlişkiler” başlığı altında yapılmıştı. İki gün boyunca bu başlık etrafında bildiriler sunulmuş ve iki panel yapılmıştı.

KERİM ATICI merhabahaber.com

img_6498.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.