Öncü markalar seçildi

Öncü markalar seçildi

Konya'da başlayan İnteraktif Pazarlama Zirvesi kapsamında Marketing Türkiye’nin Araştırma ve Stratejik Planlama Şirketi birlikte yaptığı 'Öncü Sektörler, Öncü Markalar, Öncü Girişimciler Araştırması' açıklandı

10 yıldan bu yana aralıksız olarak farklı illerde gerçekleştirilen İnteraktif Pazarlama Zirvesi (İPZ) bu yıl “Yeni İşler, Süreçler ve Ürünler” temasıyla Konya’da markalarla buluştu. Yeni nesil işler, süreçler ve ürünler tasarlayarak şirketlere katma değer yaratan kuruluşların buluşma platformu olarak tanımlanan İPZ Anadolu’da yeni dünyanın gereklerine uygun iş yapış biçimleri tartışmaya açıldı. Araştırmanın sonuçlarına göre metal sanayi sektörü, ayakkabı sektörü ve fabrikasyon metal ürünler sektörlerinde öncü marka Atiker olurken, sektörlerin en cesur girişimcisi Mehmet Ali Atiker seçildi ve ödüllendirildi.

Yapılan araştırmaya göre, bitkisel ve hayvansal ürünler kategorisinde öncü marka Torku olurken, sektörün en cesur girişimcisiyse Recep Konuk seçildi. Gıda ürünleri imalatında ipi yine Torku göğüslerken, bu sektörde de en cesur girişimci Recep Konuk oldu. Kimya sektörünün öncü markası Zade Vital, makine ve ekipman sektörünün öncü markası Şakalak Makine ödüle layık görüldü. Kimya sektörünün en cesur girişimcisi Mevlüt Büyükhelvacı ve makine-ekipman sektörünün en cesur girişimcisi Yusuf Genç ödüllendirildi. Otomotiv yan sanayi kategorisinde ödül alan marka Atiker oldu.

Araştırmaya göre Konya turizminin öncü markası Kontur Tur ödüle layık görülen markalardan biri oldu. Turizm sektörünün en cesur girişimci olarak da Rahim Özkaymak  Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ‘ün katılımıyla ödüllendirildi. İPZ Anadolu Konya etkinliğinde bu yıl yeni bir yaklaşım olarak Boğaziçi Üniversitesi ile amaç birlikteliği yapıldı. Akademi desteği de alan İPZ Anadolu 2016’ya katılanlara Boğaziçi Üniversitesi’nin katılım belgesi verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.