Öncelik kanatlar

Öncelik kanatlar

Atiker Konyaspor’da trensfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip transferde önceliği alternatif bulunmayan sağ ve sol beke verdi. Mehmet Uslu ile sözleşme yenilemeyen Atiker Konyaspor Skubic ve Douglas’a alternatif isimler transfer edecek

Atiker Konyaspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.  Kaleye İsveçli kaleci Patrik Carlgren’i transfer eden ve Traore için gün sayan yeşil-beyazlı yönetimin yeni hedefi kanatlar. Denfasın sğında ve solunda görev yapan oyuncuların alternatiflerinin olmayışı Konyaspor yönetiminin bu transferleri öne almasına neden oldu. Mehmet Uslu ile sözleşme yenilemeyen Atiker Konyaspor Skubic ve Douglas’a alternatif isimler transfer edecek  

SKUBİC DİNLENEBİLECEK

Atiker Konyaspor’da alternatifi olmayan ve kupa maçlarında bile dinlenme fırsatı bulamayan Skubic’in bölgesine takviye yapılacak. Atiker Konyaspor 3 kulvarda mücadele edeceği için alternatifli bir kadro oluşturmak istiyor Konyaspor’un en istikralı ismi olan Nejc Skubic, yeni sezonda rahat bir nefes alacak. Skubic, geride kalan sezonda sağ bekte alternatifinin olmaması sebebiyle  tüm maçlarda forma giymişti. Sloven oyuncu yapılacak bu transferle birlikte yeni sezonda dinlenme fırsatı bulacak. Skubic, geçtiğimiz sezon Atiker Konyaspor’un Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı 52 resmi maçın 47’sinde forma giymişti.

USLU GİTTİ DOUGLAS YALNIZ KALDI

Atiker Konyaspor’un başarılı sol beki Barry Douglas, Spor Toto Süper Lig’de kendi bölgesinin en iyi isimlerinden biri oldu. Skubic gibi başarılı olan oyuncu yaşadığı sakatlık sürecinde bölgesini Mehmet Uslu’ya devretmişti. Ancak Uslu İskoç oyuncu kadar başarı sağlayamadı.  Konyaspor, geride kalan sezonda Douglas'ın yokluğunda sol bekte zorlanmıştı. İskoç oyuncu, 5 asist ve 34 kilit pasla bu alanda ligde ikinci oldu. Douglas maç başına 1,5 ortalama ile Süper Lig’in en başarılı orta yapan sol beki oldu. Deneyimli oyuncu aynı zamanda 2,8 ortalama ile ligin en çok pas arası yapan ve 1,4 ortalama ile ligin en çok hava topu kazanan dördüncü sol beki oldu. Mehmet Uslu ile sözleşme yenilenmemesi Barry Douglas’ın da mevkiinde yalnız kalmasına neden oldu. Yeşil-beyazlı yönetim Skubic gibi Barry Douglas’ın mevkiine de transfer yapacak.    

TRANSFERDE ÖNCELİK 4 MEVKİ

Atiker Konyaspor transferlerde kanat transferini daha önce bitireceği,  orta saha, santrafor ve stoper transferinin ise daha sonra yapılacağı belirtildi. Konyaspor, bu mevkiler dışında bazı bölgelere de tamamlayıcı isimler alaca. Atiker Konyaspor'un bayramdan önce Traore dışında bir yabancı transferini de bitirmek için çalışıyor.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.