‘Önceliğimiz her  zaman çiftçilerimiz’

‘Önceliğimiz her zaman çiftçilerimiz’

PANKOBİRLİK Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Genç MUSİAD Konya Şubesi’nin gerçekleştirdiği 5YÜZ programında genç iş insanlarına tecrübe aktarımında bulundu, Erkoyoncu, “Çiftçimizi önceleyerek hareket ediyoruz” dedi

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Genç MUSİAD Konya Şubesi’nin Kuruçeşme Hanı Kervan Sarayı’nda gerçekleştirdiği 5YÜZ programının konuğu oldu. Başkan Erkoyuncu, programda genç iş insanlarıyla tecrübelerini paylaştı. Programa, MÜSİAD Konya Şube Başkanı M. Hilmi Kağnıcı’nın yanı sıra Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı M. Yasin Yarar ve genç MÜSİAD üyeleri katıldı. Programın moderatörlüğünü Genç MÜSİAD Konya Eğitim Komitesi Başkanı Ramazan Köroğlu yaparken Başkan Erkoyuncu gençlerin merak ettiği soruları yanıtladı.

ALLAH KORKUSU OLAN HERKES BU KURUMLARI YÖNETEBİLİR

Konya Şeker ve iştiraklerinin başarılı faaliyetlerine devam ettiği bilgisini paylaşan Başkan Erkoyuncu, “Bizim kurumlarımız hakikaten çok büyük ve modern. Çumra Şeker Fabrikamız Türkiye’nin en büyük ve en modern tesisidir. Yine Atıştırmalık fabrikamız, Panagro Et- Süt entegre tesisimiz, Dondurulmuş Parmak Patates Üretim Tesisimiz, Altınekin yağ fabrikamız, Panplast Damla Sulama Sistemleri tesisimiz, Sarıoğlan Meyve İşleme Tesislerimiz, son derece modern, alanında uzman ekip arkadaşlarımızın özveri ile çalıştığı fabrikalarımızdandır. Ramazan Erkoyuncu’nun çok büyük özelliği yok. Bu kurumları yönetmek zor değil. Allah korkusu olan, kul hakkı meselesini özünde hisseden, aklı sağduyusu, vicdanı olan sorumluluk duygusu olan her insan burayı yönetir. Vurgulayarak söylüyorum Gençler gençliğinizin kıymetini bilin. Çok çalışın” dedi.

ÇİFTÇİLERİMİZ ÖNCELİĞİMİZDİR

Helal, hukuklu ve mantıklı her şeye varım diyen Başkan Erkoyuncu, her koşulda çiftçiyi ön planda tuttuklarının altını çizdi. Başkan Erkoyuncu açıklamasının devamında, “ Tedarikçilere, çiftçilere, bankalara ve 3. şahıslara 1 kuruş ödememizi geciktirmedik. Bu düsturla çalıştık. Çiftçimizin hakkını gözettik. Ben de aktif olarak tarımla uğraşan bir çiftçiyim ve çiftçilerin sorunlarını ve beklentilerini çok iyi bilirim. Bu bağlamda 2021 yılında göreve geldiğimizde de şu anda da çiftçimizi önceleyerek hareket ediyoruz. Biz çok büyük bir çiftçi kooperatifiyiz. Çiftçilerimiz önceliğimizdir.” şeklinde konuştu.

HELAL OLMAYAN HİÇ BİR İŞİN ALTINA İMZA ATMAYACAĞIZ

Görevi bıraktıktan sonra nasıl anılmak istersiniz? Sorusuna yanıt veren Başkan Erkoyuncu, “İyi şeyler yaptı, dürüst yaptı, doğru yaptı, kurumu büyüttü şeklinde anılmak tabi ki isterim. Güzel anılmak için de elimden gelen gayreti gösteriyorum. Helal olmayan hiçbir işin altına imza atmıyorum. Her çiftçimizin her çalışanımızın hakkını gözetme gayreti içerisindeyim. Kendi iş yerimizde de bu düsturla çalışıyoruz. İnşallah görev süremiz boyunca yanlış hiçbir işin yapılmasına müsaade etmeden çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.