Ölen İşçi, Ailesine Tek Korkusunun Sık Sık Bozulan Asansör Olduğunu Söylemiş

Ölen İşçi, Ailesine Tek Korkusunun Sık Sık Bozulan Asansör Olduğunu Söylemiş

İstanbul’daki asansör kazasında hayatını kaybeden 30 yaşındaki Cengiz Bilgi’nin, düğün hazırlığı yaptığı ve 2 gün önce ailesine telefonda tek korkularının sık sık bozulan asansör olduğunu söylediği ortaya çıktı. Sonbaharda...

İstanbul’daki asansör kazasında hayatını kaybeden 30 yaşındaki Cengiz Bilgi’nin, düğün hazırlığı yaptığı ve 2 gün önce ailesine telefonda tek korkularının sık sık bozulan asansör olduğunu söylediği ortaya çıktı.

Sonbaharda nişanlanacağı için çalıştığı öğrenilen Cengiz Bilgi’nin cenazesi, Bursa merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi Merkez Camii’nden öğle namazının ardından kaldırıldı. Baba İbrahim Bilgi, aile yakınları ve cami cemaatinin katıldığı cenaze namazında duygulu anlar yaşandı. Emine ve İbrahim Bilgi çiftinin çek çocuğu olan Cengiz Bilgi’nin, 7 yıldır aynı şirkette elektrikçi olarak çalıştığı, İstanbul’da bir kızla nişan hazırlığı yaptığı ve bu sonbaharda da düğün yapacağı öğrenildi.

“NİŞAN YAPACAKTIK, O YÜZDEN ÇALIŞIYORDU”

Acılı baba İbrahim Bilgi, oğluyla kısa süre önce telefonda konuştuğunu belirterek, şunları söyledi: “Oğlumla konuşmamızda, ‘asansörden korkuyoruz, çok yükseğe çıkıyoruz, bir şey olursa kurtulması zor’ diye sözü geçti. Bunları bize söylemişti. En son bayramda geldi, gitti ama telefonda konuştuk daha sonra. Bugünlerde yine gelecekti, gelseydi belki de ölmeyecekti. Nişan hazırlığı vardı, mesai yapalım para kazanalım, diye. Yani çalışmasının sebebi bu. Bu sonbahar içinde düğün yapmayı düşünüyorduk.”

“TEK KORKULARININ ASANSÖR OLDUĞUNU SÖYLEMİŞ”

Merhum Bilgi’nin amcasının oğlu Mesut Bilgi ise şunları kaydetti: “Vefat etmeden birkaç gün önce telefonla ailesini arıyor, çalışma şartlarının gayet iyi olduğunu ancak asansörde sürekli arıza ve sorun meydana geldiğini belirtiyor. Kendisi yakın zamanda nişanlanacaktı, bir evin bir oğluydu. Tek korkularının asansör olduğunu söylemiş.”

Bilgi’nin cenazesi, Küçükbalıklı Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Küçükbalıklı Mezarlığı’nda toprağa verildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.