Okul alışverişinde son gün yoğunluğu

Okul alışverişinde son gün yoğunluğu

Okulların açılmasına bir gün kala okul kıyafeti satan yerlerde yoğunluk yaşanıyor

Okulların açılmasına bir gün kala okul kıyafeti satan yerlerde yoğunluk yaşanıyor. Okul kıyafeti alışverişlerini son güne bırakan öğrenci ve veliler kırtasiye malzemesi ve okul kıyafeti satan mağazalara akın etti. Son 2 – 3 gündür yoğunluğun artığını söyleyen Serinler mağazasının sahibi Mustafa Serinler, okulların açılmasına bir gün kala yoğunluğun iyice arttığı aktardı. Okul alışverişlerinin okulların açıldığı ilk haftada da süreceğini aktaran Mustafa Serinler, “Bu gün okul giyimi satan mağazalardaki yoğunluktan dolayı alışveriş yapmadan dönen müşterilerimiz oldu. Bu şekilde alış veriş yapmadan geri dönen öğrenci ve veliler pazartesi ve Salı günü alışverişlerini yaparlar. ” dedi.

 

İşlerindeki yoğunluktan memnun olduklarını söyleyen Mustafa Serinler, “Son iki haftadır Allah’a şükür işlerimiz iyi. Bu günler okul kıyafeti ve kırtasiye malzemesi satanların en iyi iş yaptığı zamanlar. Bu yoğunluk azalarak bir hafta daha sürer. Ondan sonra işlerimiz iyice azalır. Bu yoğun dönemlerde biraz fazla çalışıp yoruluyoruz ama bundan şikayetçi değiliz” diye konuştu.

 

Herkesin gönül rahatlığıyla alışverişini yapabilmesi için ürünlerde yüzde 15 indirim yaptıklarını söyleyen Mustafa Serinler, “Eğitime bizimde desteğimizde olsun diye fiyatlarımızda indirim yaptık. Yeni eğitim – öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

MEHMET ALİ ÖZYER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.