‘Okta Akademi ve Mühendislik hizmetleriyle çözüm ortağı’

‘Okta Akademi ve Mühendislik hizmetleriyle çözüm ortağı’

Okta Akademi ve Mühendislik, iş sağlığı güvenliği, çevre danışmanlığı, mesleki yeterlilik belgelerinde lider firma haline geldi. Firma sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı oluyor.

Şehrin önemli markalarından Sekizli Grup iştiraki Okta Akademi ve Mühendislik, sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile iş sağlığı güvenliği, çevre danışmanlığı ve yeterlilik belgesi noktasında firmaların çözüm ortağı oluyor. Okta Akademi, profesyonel ekibi ve referansları ile de Konya’da tercih edilen firmaların başında geliyor. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Okta Akademi ve Mühendislik Genel Müdürü Rezzan Çelikmıh, Konya iş dünyasında çözüm ortağı oldukları firmalara eksiksiz hizmet verdiklerini dile getirdi.

KONYA SANAYİSİ DÖNÜŞÜM GERÇEKLEŞTİRİYOR

Sürdürülebilirlik ilkelerine bağlı kalarak çalıştıklarını dile getiren Rezzan Çelikmıh, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Konya'nın sanayi sektörü, sürdürülebilirlik ve güvenli çalışma koşulları açısından önemli bir dönüşüm sürecinden geçiyor. Bu dönüşümde öne çıkan isimlerden biri de Sekizli Grup A.Ş.'nin iştiraki olan Okta Akademi ve Mühendislik firması. Şehirdeki sanayi tesislerine sunduğu çevre yönetimi, iş sağlığı ve güvenliği ile mesleki yeterlilik belgelendirme hizmetleriyle, Okta Akademi ve Mühendislik, sektörde kaliteli bir hizmet sunma misyonunu başarıyla yerine getiriyor. Çevre Yönetimi Hizmetleri noktasında da, Okta Akademi ve Mühendislik, Konya sanayisinin çevresel etkilerini en aza indirmek için kapsamlı çevre yönetimi hizmetleri sunmaktadır. İş Sağlığı ve Güvenliği alannda ise, Sanayide güvenli çalışma koşulları, hem çalışanların sağlığı hem de üretkenlik açısından kritik öneme sahiptir. Okta Akademi ve Mühendislik, iş sağlığı ve güvenliği konusundaki uzmanlığıyla, sanayi tesislerinin güvenliğini artırmak ve kazaları en aza indirmek adına etkili çözümler sunmaktadır.”

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.