Oğulcan Ülgün: Taraftarlarımızı  yanımızda görmek istiyoruz  

Oğulcan Ülgün: Taraftarlarımızı  yanımızda görmek istiyoruz  

Konyaspor'un geçen sezonun başında 3,5 milyon TL ödeyerek Altınordu'dan kadrosuna kattığı Oğulcan Ülgün, açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'un geçen sezonun başında 3,5 milyon TL ödeyerek Altınordu'dan kadrosuna kattığı Oğulcan Ülgün, açıklamalarda bulundu.  24 yaşındaki orta saha oyuncusu, 10 gün süren Erzurum kampının yüksek tempoda verimli geçtiğini ve takım olarak iyi hazırlandıklarını söyledi. Konferans Ligi'nde Konya'da oynayacakları BATE Borisov'u eleyerek tur atlamak istediklerini belirten Ülgün, bu karşılaşmada taraftarlara çok iş düşeceğini ve stadyumu dolu görmeyi arzu ettiklerini kaydetti. 

Geçtiğimiz sezon takımdaki ortamın çok iyi olduğunu kaydeden Oğulcan Ogün, gol attığı Göztepe ve ilk 11'de çıktığı Galatasaray karşılaşmalarını unutamadığını söyledi. Ülgün, 'Göztepe maçında attığım golü unutamıyorum. 0 golü maçtan önce de hissetim. Eray abi de maçtan önce gol atacağımı söylemişti. Süper Ligde ilk golümdü. Şimdi bile hatırlayınca tüylerim diken diken oluyor. Galatasaray ile deplasmanda oynadığımız ve benim de ilk 11 başladığım karşılaşma da özeldi. İlhan hoca bana güvendi ve şans verdi. Benim için rüya gibiydi. Maça da çok farklı bir motivasyonla çıktı. Hiç unutulmayan maçlarımdan oldu" ifadelerini kullandı. 

Altınordu'dan Konyaspor'a transfer olarak geldiğini hatırlatan başarılı orta saha oyuncusu, "Konyaspor bana yatırım yaptı. Ben bunu Konyaspor'a ve Konyaspor taraftarına misliyle ödemek istiyorum. Konyaspor'a iyi bir bonservis bedeli kazandırıp transfer olmak istiyorum. Hedefim tabii ki Avrupa. Aslında her oyuncunun hayalinin Avrupa olması gerekiyor" şeklinde konuştu. 

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.