''Öğretmenime Mektup'' yarışması

''Öğretmenime Mektup'' yarışması

Meram Belediyesi ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ilköğretim okullarının 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik ''Öğretmenime Mektup'' adlı mektup yazma yarışması baş

Meram Belediyesi ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ilköğretim okullarının 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik ''Öğretmenime Mektup'' adlı mektup yazma yarışması başvurularının devam ettiği bildirildi.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarışmaya Meram İlçe sınırları içindeki ilköğretim okullarındaki öğrenciler katılabilecek.
     Eserler, 1 Mart'a kadar teslim edilecek, 12 Mart'tan itibaren Meram Belediyesi, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilecek komisyon tarafından değerlendirmeye alınacak.
     Yarışma sonuçları, Meram Belediyesi'nin www.meram.bel.tr resmi internet sitesinde ilan edilecek ve daha sonra belirlenecek bir tarihte de Konevi Kültür Merkezi'nde düzenlenecek program ile ödüller verilecek.
     Yarışmanın birincisine dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet bilgisayar, üçüncüye ise bisiklet armağan edilecek.
     Öte yandan Meram Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi işbirliğiyle Konya merkezinde bulunan tüm liseleri kapsayan ''Bağımlılığa ve Çeteleşmeye Hayır De Hayatını Kurtar'' başlıklı ödüllü tiyatro yarışmasının başvuruları devam ediyor.
     1 Nisan 2012'ye kadar başvuruların kabul edileceği yarışmada, birinci olan ekibe 4 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin lira, ayrıca ilk 3'e giren ekiplerin okullarına dizüstü bilgisayar, danışman öğretmenlerine de notebook verilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.