Öğrencilerden internet evlerine ilgi

Öğrencilerden internet evlerine ilgi

Eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte öğrenciler bir dönem gördükleri derslerin eksik yanlarını Karatay Belediyesi İnternet Evlerinde gideriyor.

Eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte öğrenciler bir dönem gördükleri derslerin eksik yanlarını Karatay Belediyesi İnternet Evleri’nde gideriyor.
Karatay Belediyesi ve Türk Telekom işbirliği ile yapılan internet evleri, yarıyıl tatilinde öğrencilerin gözde mekanları oluyor. Bu sayede pek çok öğrenci boş zamanlarını internet evlerinde ders çalışarak değerlendiriyor. 
Ücretsiz olarak hizmet veren internet evlerinde öğrenciler “güvenli internet” ortamında hem bilgilerini pekiştiriyor hem de yeni bilgiler öğreniyor. Farklı yaş gruplarından gelen öğrenciler ücretsiz kullanabildikleri internet sayesinde ders konuları ile alakalı araştırmalar yapabiliyor, makaleler okuyabiliyor ve daha birçok bilgiye güvenli erişim sağlayabiliyorlar. Öğrencilerin derslerine yoğunlaşması için geliştirilen sistem sayesinde çocuklar internetin sadece eğlence için kullanılan bir teknoloji olmadığını, bütün bilimsel ve teknolojik gelişmelerden haberdar olabilecekleri bu sanal kütüphanenin ne kadar faydalı bir kaynak olduğunu öğrenmiş oluyorlar.
Karatay Belediyesi internet evleri bütün öğrencileri, ücretsiz olarak yararlanabilecekleri güvenli bir ortamda sanal dünyayı keşfetmeye bekliyor.
HABER MERKEZİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.