Öğrenciler, Stantları Kaldırmak İsteyen Güvenlikçileri Yangın Tüpüyle Püskürttü

Öğrenciler, Stantları Kaldırmak İsteyen Güvenlikçileri Yangın Tüpüyle Püskürttü

Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde AK Partili gençleri koruyan özel güvenlik görevlileri ile stantları kaldırılmak istenen öğrenciler arasında kavga çıktı. Stantları kaldırılmak istenen öğrenciler, stantlarını kaldırmak isteyen güvenlikçileri...

Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde AK Partili gençleri koruyan özel güvenlik görevlileri ile stantları kaldırılmak istenen öğrenciler arasında kavga çıktı. Stantları kaldırılmak istenen öğrenciler, stantlarını kaldırmak isteyen güvenlikçileri yangın tüpü sıkarak püskürttü.

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü’nde ilginç bir stant olayı yaşandı. Üniversitelerin açılmasına az bir süre kala AK Partili ve farklı görüşten öğrenciler, Yunus Emre Kampüsü içerisine stant açtı. Ancak iddiaya göre, özel güvenlikçiler, kampüs içerisinde AK Partili öğrencilerin açtığı stantları korurken, farklı görüşten öğrencilerin açtığı stantların ise kaldırılmasını istedi. Bunun üzerine stant açan gençler ile Anadolu Üniversitesi özel güvenlikçileri arasında tartışma çıktı. Özel güvenlik görevlileri stantları kaldırmak için harekete geçince, öğrenciler de kendilerini savunmak için yangın tüplerine başvurdu. Öğrenciler, stantlarını kaldırmak için harekete geçen özel güvenlikçilere yangın tüplerindeki köpükleri püskürterek karşılık verdi. Gençlerin yangın tüpleri ile müdahalesi üzerine özel güvenlik güçleri geri çekilmek zorunda kaldı.

Öğrenciler, 5 gündür stant açtıklarını belirterek, ”Özel güvenlikçiler, AKP’li öğrencileri korurken, bizlerin pankartını kaldırıyor. Biz de kendimizi yangın tüpünü sıkarak savunmak istedik. Başarılı da olduk.” diye ifade etti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.