Öğrenciler kavgası kanlı bitti

Öğrenciler kavgası kanlı bitti

Bozkırda iki lise arasında oynanan bayanlar voleybol maçında tribündeki seyirciler kavga etti. Çıkan kavgada bıçağını çeken lise öğrencisi akranı olan bir başka öğrenciyi kalbinden bıçakladı.

 Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz genç yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Önceki akşam Bozkır İlçesi Kapalı Spor Salonu’nda meydana gelen olay ilçe sakinlerini yasa boğdu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Voleybol Müsabakaları kapsamında Bozkır Endüstri Meslek Lisesi ile Bozkır Anadolu Lisesi bayanlar takımı arasında oynanan maç sırasında tirübünde bulunan M. Ali Kesen ile H.B, tribünde kavga etmeye başladı.
Aralarında daha önceden husumet olduğu öğrenilen iki gencin başlattığı kavganın büyümesi üzerine lise öğrencisi olan H.B. yanında getirdiği bıçağı arkadaşı M. Ali Kesen’in kalbine saplayarak ağır yaraladı. Kavganın üzerine salonda bulunan seyirci öğrenciler korkuyla stadyumu boşaltırken büyük bir çekişme ile oynanan voleybol maçı yarıda kesilerek yaralı öğrenci özel bir araçla Bozkır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalbinden aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralanan talihsiz öğrenci doktorların tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası kaçan H.B ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alınırken soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.