Öğrenciler hem eğlendi, hem eğlendirdi

Öğrenciler hem eğlendi, hem eğlendirdi

Çumralıoğlu İlköğretim Okulu 5/A sınıfı öğrencileri tarafından önceki akşam mezuniyet gecesi düzenlendi

Çumralıoğlu İlköğretim Okulu 5/A sınıfı öğrencileri tarafından önceki akşam mezuniyet gecesi düzenlendi. Okul Müdürü Ömerül Faruk Balkı, müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velilerinin katılımı ile Konevi Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede öğrenciler yaptıkları çeşitli etkinliklerle katılımcılar hoş vakit geçirme imkanı sağladı.

Programın açılışında konuşan Çumralıoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Ömerül Faruk Balkı, öğrencilerin yorucu bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıktan sonra finale geldiklerini belirterek, “Öğrencilerimiz, yorucu bir yılın sonuna daha geldiler. Kendi aralarında güzel etkinlikler hazırlamışlar. Öğrencilerimiz, şimdiye kadar bir karınca gibi çalışıyorlardı. Bundan sonra belli bir süre ağustos böceği gibi olacaklar ve hak ettikleri gibi dinlenecekler. Öğrencilerimiz şimdi hayatları için önemli bir dönüm noktasına daha geldiler. Bundan sonra daha çok çalışmak zorunda olduklarının bilincindeler. Okulumuzu her alanda başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve onları yetiştiren aile ve öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarımızın artarak devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından Çumralıoğlu İlköğretim Okulu 5/A sınıfı öğretmeni Nurcan Şenlik’in uzun süren çalışmalar sonucu öğrencileriyle birlikte yaptığı yılsonu etkinliklerinin gösterimine geçildi. Etkinlikler çerçevesinde şiirler okundu, çeşitli halk oyunları gösterileri düzenlendi. Koro halinde şarkılar ve türküler okundu. Salonu dolduran misafirler ise öğrencilerin performansını beğeni ile seyretti.

RASİM ATALAY

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.