Öfke ölüm getirdi

Öfke ölüm getirdi

İçeriçumrada iki aile arasında küspe sırası yüzünden çıkan kavgada silahına sarılan öfkeli genç, kurşun yağmuruna tuttuğu 4 kardeşten birini öldürdü 3ünü ağır yaraladı

KÜSPE SIRASINDA TARTIŞTILAR
İçeriçumra Beldesi’nde iki komşu fertleri arasında önceki gece 21.00 sıralarında meydana gelen olayda tam bir aile faciası yaşandı. İddialara göre Çumra Şeker Fabrikası önünde küspe almak için fabrikaya girmek isteyen Altunbay ve A. ailesinin fertleri arasında sıraya girme yüzünden çıkan tartışmada 25 yaşındaki Hikmet A. Ali, Bayram, Umut ve İsa Altunbay kardeşler tarafından darp edildi.
4 KARDEŞE KURŞUN YAĞMURU
Şeker Fabrikası önünden ayrılarak İçeriçumra’ya gelen taraflar bu kez belde belediye binası önünde yeniden tartışmaya başladı. Olaya tanık olan belde sakinlerinin iddiasına göre Altunbay kardeşler tarafından başından darp edilen Hikmet A.’nın kardeşi Hasan A. yanında taşıdığı tabancasını çıkararak Ali, Umut, Bayram ve İsa Altunbay kardeşleri kurşun yağmuruna tuttu. 
ALİ ALTUNBAY KURTARILAMADI
Hasan A.’nın silahından çıkan kurşunlara hedef olan 33 yaşındaki Ali Altunbay, olay yerinde hayatını kaybederken, 22 yaşındaki Umut, 29 yaşındaki Bayram ve 24 yaşındaki İsa Altunbay yaralandılar. Durumları ağır olan kardeşler Tıp Fakültesi, Numune Hastanesi ve Meram Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınırken Hasan ve Hikmet A. kardeşler olaydan sonra Jandarma tarafından yakalandı.
İki ocak daha söndü

İçeri Çumra beldesinde iki aile fertlerinin arasında çıkan tartışmada kurşun yağmuruna tutulan 4 kardeşten biri hayatını kaybederken 3’ü ağır yaralandı.

ÖFKELERİNE HAKİM OLAMADILAR
İçeri Çumra beldesinde önceki gece 21.00 sıralarında meydana gelen olayda tam bir aile faciası yaşandı. İddialara göre İçeri Çumra’dan Çumra ilçesinde bulunan Şeker Fabrikasına küspe almaya giden Altunbay ve A. ailesinin fertleri arasında sıraya girme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Şeker fabrikası önünde çıkan tartışmada Altunbay ailesinin fertleri karşı taraftan olan 25 yaşındaki Hikmet A. yı başından yaraladı. Çevrede bulunanların arayı girmesinin ardından başından aldığı darbe yüzünden yüzü kan içinde kalan Hikmet A. kamyonuna binerek İçeri Çumra’ya geldi. Hikmet A., kardeşi Hasan A.’ya olayı anlattı. Ağabeyini kanlar içerisinde gören Hasan A. o sırada yanlarına gelen Ali, Bayram, Umut ve İsa Altunbay ile yeniden tartışmaya başladı.
BELDE SAKİNLERİNİN ÇABASI YETMEDİ
İçeri Çumra Belediye binası önünde başlayan tartışmanın bir anda büyümesi üzerine çevrede bulunan vatandaş öfkeleri tarafları ayırmak için büyük çaba harcadı. Ancak ağabeyini kanlar içerisinde gören Hasan A. nın silahını çekmesini önleyemedi. Hasan A. kamyonunun önüne kadar gelen 33 yaşındaki Ali, 22 yaşındaki Umut, 29 yaşındaki Bayram ve 24 yaşındaki İsa Altunbay’ı kurşun yağmuruna tuttu. Hasan A. nın kurşunları ile ağır yaralan Altunbay kardeşler, ambulanslar ve çevrede bulunan vatandaşların yardımı ile İçeri Çumra Trafik hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan 33 yaşındaki Ali Altunbay, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Diğer kardeşler ise buradaki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslar ile Konya’ya sevk edildi.
YARALI KARDEŞLERİN DURUMU AĞIR
Ambulanslar ile Konya’ya getirilen yaralı kardeşlerden durumları ağır olan Bayram, Umut ve İsa Altunbay kardeşler S.Ü. Meram Tıp Fakültesi, Numune Hastanesi ve Meram Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri olaydan sonra çevrede geniş güvenlik önlemi alırken saldırı sonrası suç aleti ile birlikte kaçan Hasan ve Hikmet A. kardeşlerin yakalanması için çevrede arama çalışmalarına başladı.

ALİ SAİT ÖGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.