Ofisiniz Parmağınızın Ucunda

Ofisiniz Parmağınızın Ucunda

Gelişen akıllı ofis teknolojileri, konfor açısından önemli avantajlar sağladığı kullanıcılarına, ofislerini cep telefonu uygulamaları ile dünyanın her noktasından yönetme imkanı sunuyor. Rutin olarak...

Gelişen akıllı ofis teknolojileri, konfor açısından önemli avantajlar sağladığı kullanıcılarına, ofislerini cep telefonu uygulamaları ile dünyanın her noktasından yönetme imkanı sunuyor. Rutin olarak tekrarlanan işlemleri kendiliğinden gerçekleştiren ve güvenliği ön planda tutan akıllı sistemler, arızaları ve tehlikeleri önceden bildirerek, kullanıcının olası tehlikelere karşı önlem almasını da sağlıyor.

TASARRUF, KONFOR VE GÜVENLİK

Ofisleri “akıllı” hale getiren sistemler, iş yaşamında konforlu ve güvenli bir ofis ortamı hayal edenlere, büyük kolaylıklar getiriyor. Akıllı ofisler, en önemli gider kalemlerinden olan enerji tüketimini kontrol altına alıp, maliyetleri düşürüyor. Hem aydınlatma hem de ısıtma-soğutmadan kaynaklı, elektrik ve doğal gaz gibi enerji kaynaklarının tüketimini programlayıp, gerektiğinde kısıtlıyor, denetliyor ve raporluyor. Ofis sahibi, bu sayede önemli tasarruflar sağlıyor.

Ofiste bulunan tüm cihazları yerinizden kalkmadan yönetme imkanı sunan akıllı ofis sistemlerinde, kullanıcıların her türlü konforu düşünülüyor. Aydınlatma, panjur veya perdeler, toplantı odalarındaki projeksiyon cihazları, ekran ve bilgisayarlar, artık telefondan veya tabletten bir tek tuşla kullanılabiliyor.

Güvenliği de ön planda tutan sistem, ofise ve kritik öneme sahip cihazlara, dışarıdan gelebilecek tüm tehditlere karşı koruma sağlıyor. Ofis dışındaki kullanıcı, alarmı kurduğunda, beklenmedik bir durumda uyarı ve masajlar ile durumdan haberdar ediliyor.

AKILLI OFİS TEKNOLOJİSİ KİZA’DA

Adana’nın en değerli lokasyonunda, her türlü konfor düşünülerek inşa edilen Kiza Kurumsal İş Merkezi, en son teknoloji akıllı ofis sistemleriyle, bölgede alışılmışın dışında bir iş yaşamının kapılarını aralıyor. İnşaatı büyük bir hızla süren Kiza, son teknoloji sistemlerle, iş hayatını kolaylaştırmaya ve keyifli hale getirmeye hazırlanıyor.

Projeyi Balak Metal ortaklığıyla yürüten Kurt İnşaat’ın yönetim kurulu üyesi Aydın Kurt, mekanları, gelişen teknolojiyle bütünleştirerek daha konforlu, daha güvenli ve daha keyifli hale getiren akıllı ofis teknolojisinin, Kiza Kurumsal İş Merkezi’nde tüm detaylarıyla uygulanacağını ifade etti.

Ofisteki bütün elektrik, elektronik ve mekanik sistemi entegre edip, tek merkezden yönetme imkanı tanıyan teknolojinin; enerji tasarrufu, zaman tasarrufu, konfor, kolaylık ve rahatlık gibi birçok unsuru bir arada sunduğunu belirten Kurt, sistemin, alternatif erişim şekilleri ve elde taşınan modülleri ile büyük bir hareket serbestliği sağladığını kaydetti.

Aydın Kurt, bölgenin ilk kurumsal iş merkezi olma özelliğine sahip Kiza’nın; ergonomik ofisleri, ferah ortak kullanım alanları ve eşsiz lokasyonu ile insanlara konforlu bir iş yaşamının yanı sıra hayatlarının yatırım fırsatını sunduğunu kaydetti.

Adana-Mersin D-400 Karayolu üzerindeki eski Tekel Fabrikasının bulunduğu yerde, 55.262 metrekare arsa üzerine inşa edilen, 12 blokta 990 ofis ve 287 iş yerinden oluşan Kiza Kurumsal İş Merkezi, bölgede ekonomik yaşamın çekim merkezi olmayı hedefliyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.