Ödüller sahiplerini buldu

Ödüller sahiplerini buldu

Kalemini annen için aç kompozisyon yarışması ödülleri sahiplerini buldu

Özboyacı Altın ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Konya merkezindeki  İlköğretim  Okulu öğrencileri arasında düzenlenen  “kalemini annen için aç kompozisyon yarışması ” ödülleri sahiplerini buldu

Özboyacı  Altın ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile  Anneler Günü’ne özel, Konya merkezindeki ilköğretim okulu öğrencileri arasında düzenlenen “Kalemini Annen İçin Aç” Kompozisyon Yarışması Ödül Töreni, Konya Ticaret Odası Salonu’nda gerçekleşti. Ödül törenine, Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Abdülkadir Işık,

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri katıldı. Törende konuşan Özboyacı Altın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Özboyacı, “kompozisyon yarışmasının ilkini 2008 yılında düzenlediklerini, bu yarışmayı geleneksel hale getirip her sene yapmayı planladıklarını belirtti. Özboyacı, “Sosyal Sorumluluk bilincinde olan bir firma olarak birçok proje ile üstümüze düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Anne sevgisinin kutsal ve değerli olduğunu bilerek hareket ettik ve Konya merkezindeki ilköğretim 4-5-6-7 ve 8. sınıf öğrencileri arasında Anneler Gününe özel, “Anne sevgisi” konulu bir yarışma düzenledik. Yarışmamıza katılan bütün öğrencileri canı gönülden kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum “ dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Er Medya’nın düzenlediği, Anne konulu şiirlerin yer aldığı “Şiir Dinletisi” izlendi. Program sonunda sahnelenen “Anne Sevgisi”  konulu Tiyatro oyunu da büyük beğeni aldı.

Kompozisyon Yarışması, Konya merkezindeki “İlköğretim 4-5-6.sınıf”  ve “ İlköğretim 7 ve 8.” sınıflar olmak üzere 2 kategoride düzenlendi. Dereceye giren öğrencilere 1.’ye tek lira, 2.’ye yarım altın, 3.’ye de çeyrek altın ödülleri verildi. Ayrıca yarışmaya katıldıkları kompozisyonları da törendeki misafirlere okuyan öğrenciler, duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu. Dereceye giren öğrencilerin Türkçe öğretmenlerine de çeyrek altın hediye edildi.

ŞEHİT AİLELERİ DE UNUTULMADI

Ödül törenine katılan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cafer Çelik’e de yaptıkları çalışmalar ve tüm şehit anneleri adına plaket takdim edildi. Konya da yaşayan, engelli çocuğunu her gün omzunda okuluna götürüp getiren Arife Şahin, Özboyacı Altın Yönetim Kurulu tarafından “Yılın Annesi” seçildi. Şahin’e “Yılın Annesi plaketi”  verildi ve tek lira hediye edildi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

İlköğretim 4-5-6.sınıf kategorisinde dereceye giren öğrenciler şu şekilde sıralandı: Burak Çelik,  Nesibe Şeyda Çolak, Öznur Gedik. İlköğretim 7 ve 8. sınıf kategorisinde ise sıralama şu şekilde oldu: Duygu Özlü,  Büşra Palanga,Dicle Şimşek.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.