Ödüller sahiplerini buldu

Ödüller sahiplerini buldu

Meram Niyaz Usta İlköğretim Okulu tarafından okul öğrenci arasında düzenlenen Peygamber Efendimize Mektup yarışması ödül töreni ve Kutlu Doğum Haftası programı çok sayıda öğrenci velisi ve protokol

Meram Niyaz Usta İlköğretim Okulu tarafından okul öğrenci arasında düzenlenen ‘Peygamber Efendimize Mektup’ yarışması ödül töreni ve Kutlu Doğum Haftası programı çok sayıda öğrenci velisi ve protokol katılımıyla gerçekleştirildi. Meram Niyaz Usta İlköğretim Okulu yönetimi tarafından düzenlenen Özel Diltaş İlköğretim Okulu çok amaçlı salonunda gerçekleşen program mezun öğrenci Muhammet Atabey’in Kur-an’ı Kerim Tilaveti ile başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Murat Koçak “ Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlediğimiz ‘Peygamber Efendimize Mektup’ adlı bir yarışma tertip ettik. Çok sayıda katılımın olması bizleri mutlu etti. Yarışma sonucunda 3 öğrenciyi okul yönetimi olarak ödüllendirdik” dedi. Protokol konuşmaların ardından okul öğrencilerinden Büşra Yalçın ‘40 yaşındasın’ adlı şiiri, Enes Eken ise ‘Gül Ahmedim’ eserini seslendirdi. Yarışmada birinci Makbule Nur Çevik, ikinci Tarık Furkan Usca, üçüncü ise Feyza Gökçe Uluç oldu. Bu 3 öğrencinin ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Ödül törenin ardından okul korosu semazen eşliğinde birbirinden güzel ilahiler okudular. Programın sonunda ise geceye katılan öğrenci velilerine ve protokol üyelerine ‘Peygamber efendimiz’ isimli kitap verilerek ballı süt ikram edildi.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.