ODTÜLÜLER DERSHANESİ

ODTÜLÜLER DERSHANESİ

ODTÜLÜLER DERSHANESİ

 

            Odtülüler dershanesi, çalışmalarında mükemmeliyetçiliği ve bilimi ön plana koymuştur. Bunun sayesinde ezbere dayalı ve kalıplaşmış çağın yeniklerinden uzak eğitim anlayışını yok ederek, modern, başarı odaklı ve keyifli bir eğitim anlayışı getirmiştir. 9-12. arası sınıfları, teog grupları, mezun grupları ve teog programları vardır. Profesyonel çalışma yöntemleri ve alanında uzman öğretmenleri ile ileri seviyede eğitim veren kurum; öğrencilerin geleceğinin daha iyi olması için çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Araştıran, sorgulayan ve öğrenmeye odaklı bireyler yetişmekte ve ebeveynlere destekçi olmaktadır. Bunların yanında teknolojik faktörlerden ve dış etkenlerden dolayı konsantrasyon güçlüğü çeken öğrencilerini de düşünmüş ve öğrenci koçluk hizmeti sayesinde ezberi değil bilgiyi aşılayarak öğrencilerin çalışma alışkanlıklarına yeni bir boyut getirmiştir. Bu yönde gelişmeler kaydetmek için sitemizde geliştirmiş olduğumuz akıllı panelimiz üzerinden öğrencilerimizi sıkı bir şekilde takip etmekteyiz. Akıllı panelimiz ile ilgili almak için sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

            Öğrenci koçluk hizmetinde uzman mentörler tarafından uzaktan yönlendirme ile de hizmet sağlamaktadır. Bunun sayesinde öğrenciler kurumda çalıştıkları ile kalmayıp evlerinde de öğrenme sürecine aralıksız devam etmektedirler. Uzman eğitim - öğretim görevlileri ve idareci kadrosu ile öğrencileri için en verimli yolu çizerek öğrencilerini başarıya taşımaktadır. Ezbere dayalı anlayışı ilerleten eğitim kurumu koçluk hizmeti sayesinde sorgulayan,araştıran ve çalışkan bireylerin yolunu ve geleceklerini aydınlatır.

            Koçluk hizmeti ile sınırlı kalmayıp ders çalışma alışkanlığı olmayan ya da nasıl ders çalışması gerektiğini bilmeyen öğrencilerin gelecekleri için de 210 saatlik yaz kampları da düzenlemiştir. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günler saat 9.30 - 17.00 arası yapılan yaz kampında önce öğrencilerin eksikleri tespit edilmektedir.

            öğrencinin;

  • Ders çalışma alışkanlığını oluşturmak,
  • Eğitim hayatı boyunca (ygs, lys,lisans) en çok ihtiyaç duyduğu çalışmayı ve öğrenmeyi öğrenmesi için,
  • Tüm çalışmaları burada tamamlandığı için ebeveynler evde öğrenciyi ders çalışması için sıkıştırmak zorunda kalmaz ve buda ebeveyn ve çocuk arasındaki iletişim için;
  • Sadece konu dinleyip eve gittiğinde evde takıldığı noktada destek alamaz ve o gün o soru öğrenciye iş yaptırmazdı. Buda öğrencinin ders çalışma alışkanlığını sarsardı. Anlaması öğrenmesi eksik olduğu konuları tamamlaması için;

oldukça faydalı olacaktır.  Odtülüler dershanesi öğrencisinin geleceği için alanında uzman eğitim kadrosu ile her şeyin en iyisini düşünmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.