Obama çifti boşanıyor

Obama çifti boşanıyor

'Elimde seçim sonuçlarını değiştirecek bir belge var' diyen Donald Trumpın sırrı belli oldu: Obamalar boşanıyhor..

“Elimde seçim sonuçlarını değiştirecek bir belge var” diyen ABD’li ‘emlak kralı’ Donald Trump’ın sırrı ortaya çıktı. İddiaya göre Trump’ın elinde Obama çiftinin boşanma belgesi var ABD’de 6 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimi öncesinde adaylar arasındaki yarış iyice kızışırken, siyaset sahnesi Başkan Barack Obama hakkındaki bir iddiayla sarsıldı.

ROMNEY'İN YANINDAKİ TRUMP İDDİA ETTİ

Obama’nın seçimdeki rakibi Cumhuriyetçi Parti adayı Mitt Romney’ye yakınlığıyla bilinen ‘emlak kralı’ Donald Trump önceki gün “elinde seçim sonuçlarını etkileyecek Obama hakkında bomba gibi bir belge olduğunu” duyurmuştu. Bu belgenin ne olduğunu açıklayan ise Trump’ın yakın arkadaşı Douglas Kass oldu.

AYDIN DOĞAN'IN ORTAĞI TRUMP ALAY KONUSU OLDU

ABD’li ünlü milyoner Donald Trump’ın Başkan Barack Obama'yla ilgili olduğunu söylediği ve “Kamuoyuna bomba gibi düşecek” dediği açıklama hayal kırıklığı yarattı. Zira Trump Obama'dan üniversite kayıtlarını açıklamasını istedi. Trump, ABD seçimlerinin gidişatını değiştirmeye yönelik beyhude bir çaba olarak değerlendirilen bir girişimle Obama’ya 5 milyon dolar karşılığında üniversite ve pasaport kayıtlarını kamuoyuna açıklama teklifinde bulundu.

BOŞANMA BELGESİNİ YAYINLAYACAĞIM

Kass, twitter hesabına yazdığı mesajla “Trump’ın Obama ile eşi Michelle’in boşanma belgesini yayınlayacağını” duyurdu. Kass’a göre, Trump açıklamayı bugün twitter hesabından yapacak. Obama ve eşi Michelle hakkında daha önce de boşanacakları iddiası ortaya atılmış ancak bu haberler yalanlanmıştı.

20 YILDIR EVLİLER

20 yıldır evli olan Barack ve Michelle Obama çifti önceki akşam adaylar arasında yapılan tartışmanın ardından “boşanma iddialarını yalanlayacak” pozlar vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.