O görüntüler Mehmet Ali Birand'ı çileden çıkardı

O görüntüler Mehmet Ali Birand'ı çileden çıkardı

Dayakçı polisler Gazeteci ve Kanal D anchormani Mehmet Ali Birandı isyan ettirdi.

İzmir'de karakolda dayak yiyen bir kadını görüntüleri Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Bu kez ise polisler iki genci gözaltına aldı ve gençlerden biri karakolda tekmelenip yerlerde sürüklendi. Yaşananlar bununla da kalmadı ve o gençlerden birisinin babası kalp krizi geçirip orada hayatını kaybetti. Bütün yanşanalar ise güvenlik kamerasınca kaydedildi.

'KAN BEYNİME SIÇRADI '
İşte bu skandal görüntüler hakkında Gazeteci ve Kanal D anchormani Mehmet Ali Birand'dan polis memurlarına çok sert bir çıkış geldi. Haberin görüntülerinden önce izleyicilerine 'Size şimdi bir görüntü izleteceğim. Ben gördüğümde kan beynime sıçradı' diyen Birand, haberden sonra ise polis memurlarını eleştirdi.

'ÇÜRÜK ELMALAR TEMİZLENİR '
Haberin görüntüleri ardından 'Şimdi kusura bakmasınlar ama böylesine pervasızlaştıkları zaman polisleri eleştiriyorum' diyerek sözlerine başlayan Birand, polis memurlarının ise kendisine kızarak 'Günah değil mi bize' dediklerini söyledi. 'Hiç kusura bakmayın. Devletten aldığınız yetkiyi böylesine kötü kullanamazsınız' diye devam eden Birand, 'Mutlaka bunun hesabı sorular. Çürük elmalar ayıklanır. Umarım yargı da gereken cezayı verecektir. Ben de buradan takipçisi olacağım' şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.