Nuri Alço, Polis Müdahalesinden Son Anda Kurtuldu

Nuri Alço, Polis Müdahalesinden Son Anda Kurtuldu

Yeşilçamın ünlü isimlerinden Nuri Alço, Mecidiyeköy’de devam eden asansör kazası protestolarında polisin müdahalesinden son anda kurtuldu. Aracıyla evine giden Alço, yürüyüş nedeniyle kapanan yolda durmak zorunda kaldı. Alço’nun yolu...

Yeşilçamın ünlü isimlerinden Nuri Alço, Mecidiyeköy’de devam eden asansör kazası protestolarında polisin müdahalesinden son anda kurtuldu. Aracıyla evine giden Alço, yürüyüş nedeniyle kapanan yolda durmak zorunda kaldı. Alço’nun yolu değiştirerek olay yerinden uzaklaşmasının ardından polisin müdahalesi başladı.

Yeşilçamın ünlü isimlerinden Nuri Alço, akşam saatlerinde Mecidiyeköy’de aracıyla evine gittiği sırada asansör kazasını protesto eden göstericilerin yolu kapatması nedeniyle mahsur kaldı. Kısa bir süre yolun açılmasını bekleyen Alço, trafiğin akmaması üzerine geri dönerek bölgeden ayrıldı. Alço’nun ayrılmasının hemen ardından polis göstericilere müdahale etmeye başladı. Nuri Alço, polisin müdahalesinden kıl payı kurtulmayı başardı.

Basın mensupları tarafından görüntülendiğini fark eden Alço, “Ne yürüyüşü bu böyle? Ha inşaat için Mecidiyeköy’de tamam. Haklılar. Valla oradan kaçtık bide buradan kaçayım dedim başaramadım. Haklılar ama adamda çıktı televizyonda konuşuyor yani böyle bir adam değil mi? Yazık. Hayırlısı olsun ne yapalım. Zaten bir saattir Cevahirin oradan geçemedim buraya. Haklı olarak bu mıntıkada yapıyorlar gösteriyi.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.