Numune’de VIP hizmet dönemi

Numune’de VIP hizmet dönemi

Numune Hastanesi şehit aileleri, engelliler, gaziler ve 65 yaş üstü hastalar için ‘Çok Önemi Kişi’ manasına gelen VIP hizmeti başlattı.

Vali Aydın Nezih Doğan, AKP Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, İl sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, Başhekim Op. Dr. Halil İbrahim Topatan, Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı, Görme Engelliler Derneği Konya Şube Başkanı Veli Özağan ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda yeni uygulama hakkında bilgi verildi.

Numune Hastanesinin böyle bir uygulamada ilk olmasından gurur duyduğunu ifade eden Vali Aydın Nezih Doğan, “Numune Hastanesi bu proje bir ilke daha imza attı. Bu uygulama diğer kurumlarımız içinde bir örnek olacak. Her zaman için vefa borcumuz olan şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz, engelli vatandaşlarımız ve yaşlılarımız için ne yapsak azdır. Numune Hastanesi bu konuda üzerine düşen görevi yerine getirdi. Ben uygulamanın hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
AKP Konya Milletvekili Hüsnü Tuna ise konuşmasında, “Numune Hastanesinde hayata geçirilen bu uygulamanın bir diğer tanımı pozitif ayrımcılıktır. Bu ayrımcılık ile yıllardır bu tür haklardan yararlanamayan Şehit Aileleri, Engelliler, Gaziler ve 65 yaş üstü hastalarımıza bu haklarını vermiş olduk. Bu kesinlikle diğer kesim tarafından yanlış algılanmasın. Bu insanlarımız için ne yapsak azdır. Ben uygulamanın sadece Numune Hastanesinde değil tüm kurumlarda artarak devam etmesini arzu ediyorum” diye konuştu.
Göreve geldikte sonra hastane için yeni projeleri ve hedefleri olduğunu söyleyen Başhekim Op. Dr. Halil İbrahim Topatan, ilk projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Topatan, “VIP Hizmeti bugünden itibaren başladı. VIP hizmetinden yararlanacak olan Şehit Aileleri, Engelliler, Gaziler ve 65 yaş üstü hastalar sıra beklemeden kayıtlarını yaptıracaklar ve kendilerine refakat edecek olan bir hostes yardımı ile hiçbir bölümde sıra beklemeden tedavilerini yaptırabilecek” dedi.
Programa katılan Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı, Görme Engelliler Derneği Konya Şube Başkanı Veli Özağan ise kendilerine böyle bir imkan sunan Numune Hastanesi yetkililerine teşekkür etti.
Konuşmaların ardından yeni uygulamaya başlanan VIP hizmet standı törene katılan davetliler tarafından gezildi ve proje uygulamalı olarak anlatıldı.

ALİ SAİT ÖGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.