Numune’de poliklinikler hizmete devam ediyor

Numune’de poliklinikler hizmete devam ediyor

Numune Hastanesi'nin yenileme çalışmalarından dolayı hastanenin bazı bölümleri farklı yerlere taşınırken merkez binada bulunan bazı polikliniklerde hizmet devam ediyor.

Eski Numune Hastanesi'nin Kadın Doğum Servisi'nde hizmet veren poliklinikler, hastanenin etrafı inşaat sebebiyle demirle çevrili olduğu için vatandaşlar tarafından kapalı sanılıyor. Hastaneye gelen vatandaşlar binanın etrafının demirlerle çevrili olmasından dolayı hastanenin hizmet vermediğini düşünerek başka hastanelere gidiyor. Hastane yönetimi taşınan poliklinikleri asılan yönlendirme levhaları ile vatandaşa bildiriyor. Numune Hastanesi'nin yeni binasının 2018 yılına kadar yapılması bekleniyor.  Farklı binalara taşınan poliklinikler o tarihe kadar eski Numune Hastanesi'nin Kadın Doğum Servisi'nde hizmet verecek.

Hastane yönetiminden açıklamada, "Merkez Polikliniği hafta içi her gün 08:00-16:00 saatlerinde verdiğimiz hizmetlerimiz; Deri ve Zührevi Hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, FTR, Göğüs Hastalıkları, İç Hastalıkları, Endokrinoloji, Kardiyoloji, Kalp Damar Cerrahi, Nöroloji, Ruh Sağılığı, Beyin ve Sinir Cerrahi, Genel Cerrahi, Plastik Cerrahi, Gastroenteroloji, Göz Hastalıkları, K.B.B, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Sigara Bıraktırma 19 ayrı branşta 50 poliklinik oda sayısı ile Laboratuvar ve Görüntüleme hizmeti vermektedir. Karatay Semt Polikliniğimizde verilen hizmetlerimiz; Dahiliye, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, K.B.B, Kardiyoloji,  Nöroloji, Üroloji, Ortopedi, Kadım Doğum Polikliniği, Çocuk Hastalıkları, Ayaktan Fizik Tedavi Ünitesi, Enjeksiyon, Pansuman Odası 12 ayrı branşta, 12 poliklinik oda sayısı ile Laboratuvar ve Görüntüleme hizmeti vermektedir. Ahmet Özcan Semt Polikliniğimiz Dr. Ahmet Özcan caddesinde hafta içi her gün 08:00-16:00 saatlerinde 2 poliklinik Dahiliye Hastalıkları ve Genel Cerrahi hizmetleri verilmektedir" ifadelerine yer verildi.

ALİ İBİLEME  merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.