Numan Kutulmuşun olay sözleri ortaya çıktı

Numan Kutulmuşun olay sözleri ortaya çıktı

AKP 2015 genel seçim listelerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yakın akrabalarının aday olarak gösterilmesi Numan Kurtulmuş’un Has Parti Genel Başkanlığı döneminde yaptığı o açıklamaları akıllara getirdi.

AKP'nin 7 Haziran seçimleri için Yüksek Seçim Kurulu'na teslim ettiği listelerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı döneminde kendisiyle çok yakın çalışmış isimlerini yakın çalışma arkadaşlarının ve akrabalarının olması tepki çekti.

Erdoğan’a bu kadar yakın olan kişilerin aday gösterilmesi, HAS Parti Genel Başkanı olduğu dönemdeki açıklamaları sürekli karşısına çıkan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un eski sözleri yine gündeme geldi.

Numan Kurtulmuş o dönemde AKP’nin 2023 vizyonu için çok çarpıcı ifadeler kullanırken “2023’te Başbakan’ın çocukluk arkadaşı, askerlik arkadaşı, mahalleden arkadaşı, belediyeden arkadaşı ve şoförlerinden başka hiç kimsenin milletvekili olamadığını göreceğiz.” demişti.

AKP’nin 2015 genel seçimlerindeki aday listesinde Erdoğan’a bu kadar yakın olan kişileri aday göstermesi de bugün AKP’den aday olan Numan Kurtulmuş’u haklı çıkarsa da Kurtulmuş o dönem söylediği sözleri unutmuşa benziyor…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.