Numan Kurtulmuş soğan fiyatlarıyla TOGG'u kıyasladı!

Numan Kurtulmuş soğan fiyatlarıyla TOGG'u kıyasladı!

Türkiye'de soğan fiyatı 30 TL'ye çıkarken mutfaklar yangın yerine döndü... Bu durumu eleştiren muhalefete AK Partili Numan Kurtulmuş, “Biz ‘TOGG’ diyoruz, adamlar ‘soğan’ diyor.” diyerek cevap verdi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, dün partisinin Ankara Altındağ teşkilatının iftar programında konuştu. Kurtulmuş, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun 30 liraya kadar çıkan soğan fiyatlarını gündeme getirmesine tepki gösterdi.

AK Partili Numan Kurtulmuş, “Biz ‘TOGG’ diyoruz, adamlar ‘soğan’ diyor. Biz 'TCG Anadolu' diyoruz, adamlar ‘sarımsak’ diyor.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kilosu 30 TL’ye dayanan soğanla ilgili “O (Erdoğan) kalırsa bu elimdeki kuru soğan olacak 100 lira.” demişti.

Numan Kurtulmuş, partisinin Altındağ İlçe Başkanlığı’nın iftarında şöyle konuştu:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın şöyle faaliyetlerine bir bakın... Her gün bir yerde bir açılış. Daha bugün (dün) burada Gar’da Ankara metrosunun açılışı yapıldı. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Başakşehir - Çam Sakura metrosunun açılışı yapıldı. Hemen ertesi günü Tuzla'da TCG Anadolu Gemisi, dünyanın en önemli İHA ve SİHA'ları olan uçak gemisi hizmete alındı. Her gün bir açılışla devam ediyor. Biz 'TOGG' diyoruz, adamlar 'soğan' diyor. Biz 'TCG Anadolu' diyoruz, adamlar 'sarımsak' diyor. Biz Türkiye için metroları, hızlı trenleri konuşuyoruz.”

KILIÇDAROĞLU ‘DOMATES PATATES KAÇ PARA ONU SÖYLE’ DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün bir grup gazetecinin sorularını yanıtlarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın patates - soğan fiyatlarına yönelik eleştirilere yanıt verirken kullandığı "Düşünün, barajın yok, havalimanın yok, bütün bunlarla beraber TOGG’un yok. Uçak gemin yok, 'domates patates kaç para onu söyle.' Ya bu adam profesör... Müsvedde bu" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum