Nuh Mete Yüksel Baro Seçiminde Protesto Edildi

Nuh Mete Yüksel Baro Seçiminde Protesto Edildi

Devlet Güvenlik Mahkemesi (DGM) eski savcısı Nuh Mete Yüksel, Ankara Barosu başkanlık seçimi için oy vermeye geldiği sırada protesto edildi. Ankara Barosu başkanlık seçimi için Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne oy vermekye gelen eski...

Devlet Güvenlik Mahkemesi (DGM) eski savcısı Nuh Mete Yüksel, Ankara Barosu başkanlık seçimi için oy vermeye geldiği sırada protesto edildi.

Ankara Barosu başkanlık seçimi için Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne oy vermekye gelen eski DGM savcısı Yüksel protestolarla karşılaştı. İddialara göre, yoğun şekilde protesto edilen Nuh Mete Yüksel oy kullanamadan geri döndü. Yüksel bu kez oy kullanmak üzere polis eşliğinde fakülte binasına geldi ve oy tercihini yaptı. Bu sırada yine yoğun şekilde avukatların tepkisine maruz kaldı. Slogan atan avukatlar Yüksel’i Hukuk Fakültesi’nin bulunduğu kampüsten çıkana kadar takip etti.

Nuh Mete Yüksel, geçtiğimiz haziran ayında avukatlık yapmak için Ankara Barosu’na başvurmuş ve başvuru oy birliği ile kabul edilmişti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.