Niyazi Şanlı, Birleşen Gönüller’e Esin Kaynağı Olan Kitabını İmzaladı

Niyazi Şanlı, Birleşen Gönüller’e Esin Kaynağı Olan Kitabını İmzaladı

Birleşen Gönüller filmine esin kaynağı olan Aşka Son Bakış romanının yazarı Niyazi Şanlı, okurları için kitabını imzaladı. Şanlı’nın kitabı fuarda büyük ilgi gördü. Kafkaslarda 2. Dünya Savaşı döneminde yaşanan gerçek bir...

Birleşen Gönüller filmine esin kaynağı olan Aşka Son Bakış romanının yazarı Niyazi Şanlı, okurları için kitabını imzaladı. Şanlı’nın kitabı fuarda büyük ilgi gördü.

Kafkaslarda 2. Dünya Savaşı döneminde yaşanan gerçek bir hikâyeyi beyaz perdeye aktaran Birleşen Gönüller filmine esin kaynağı olan Niyazi Şanlı’nın Aşka Son Bakış romanı, 33. İstanbul Kitap Fuarı’nda raflardaki yerini aldı. Yazar Niyazi Şanlı da bugün, okurları için Aşka Son Bakış kitabını imzaladı. Kitaba okurlar yoğun ilgi gösterdi.

Şanlı, Birleşen Gönüller filmine esin kaynağı olan romanı ve filmle ilgili konuştu. Şanlı, “Bir yazarın kitabına ilgi gösterilmesi yeni eserler ortaya koyması için sebep ve teşvik oluyor. Benim kitabıma olan ilgiyi de bir teşvik olarak görüyorum. Birleşen Gönüller filmini de oldukça başarılı buldum. Film, bir misyon filmi olmasına rağmen mesajı doğrudan vermiyor. Filmin içine mesaj yedirilmiş. Bu nedenle oldukça başarılı buldum.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.