Nilüferliler Pilav Gününde Buluştu

Nilüferliler Pilav Gününde Buluştu

Bursa’da 30 yılı aşan serüveniyle eğitimde köklü bir çınar haline gelen Nilüfer Eğitim Kurumları mezunları her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen pilav gününde bir araya geldi.     Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunlar...

Bursa’da 30 yılı aşan serüveniyle eğitimde köklü bir çınar haline gelen Nilüfer Eğitim Kurumları mezunları her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen pilav gününde bir araya geldi.

    Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunlar Derneği ve Nilüfer Eğitim Kurumları İşadamları Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği geleneksel pilav gününe katılan mezunlar Nilüfer Bademli Koleji kampüsündeki etkinlikte birbirleriyle hasret giderme imkanı buldu. Etkinliğe Nilüfer Eğitim Kurumları’ndan mezun yaklaşık 5 yüz kişi katıldı.

    Törende konuşan Nilüfer Eğitim Kurumları Mezunları Derneği Başkanı İsmail Yavuzdemir, "Hepimizin sıralarında oturduğu, masalarında dirsek çürüttüğü okullarımızın başarılı olduğunu görmek, başarılarına şahit olmak bizler için ayrı bir sevinç ve mutluluk kaynağı. Çünkü biz bu okullardan mezun olan insanlar olarak kurumlarımızın sahip olduğu misyonu iyi biliyoruz. Kendisine rehber edindiği misyon sayesinde kurumlarımızı sadece bir okul olarak değil, aynı zamanda bir aile yuvası olarak görüyoruz. Bugün her birimiz kendimizi bu ailenin bir parçası olarak görüyor ve bunu iliklerimize kadar hissediyoruz." dedi.

    Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mehmet Kıcıroğlu ise yaptığı konuşmada Nilüfer Eğitim Kurumları’nın ülkesini, milletini seven bireyler yetiştirdiğinin altını çizerek "Eğitim kurumlarımızdan mezun olan ve bugün her biri hayata atılmış, toplumsal katmanlar içerisinde yer alan ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda değer üreten öğrencilerimizle birlikte olmak bizler için önemli bir mutluluk kaynağı. Çünkü Nilüfer Eğitim Kurumları olarak biz eğitim-öğretimin yanında toplumsal olarak yükümlülüklerini yerine getiren, duyarlı, hassas, ülkesini ve milletini seven bireyler yetiştirmek için çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

    Kıcıroğlu sözlerine şöyle davam etti: "Nilüfer Eğitim Kurumları olarak 30 yılı aşkın bir süredir biz de kentimize değer kattığımıza inanıyoruz. Nitekim bu kurumlarda yetişen, eğitim-öğretim gören ve mezun olan arkadaşlarımız şimdi hayatın her alanındaki faaliyetleriyle ülkelerine hizmet ediyor ve yarınları şekillendiriyorlar."

    Tören esnasında mezunlar arasından söz alıp konuşanlar da Nilüfer Eğitim Kurumları’nın kendileri için bir aile yuvası olduğunu söylerken, törenin sonunda çekilişle bir kişiye günün hatırası olarak hediye verildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.