New City, emin adımlarla büyüyor

New City, emin adımlarla büyüyor

Konya sanayisinin parlayan yıldızlarından Gulf Grup bünyesindeki New City, 8 bin 500 metrekarelik üretim alanında ürün gamını ve çeşitliliğini her geçen gün artırıyor.

Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Kapar, pandemi sürecinde kolonya ve el dezenfektanı üretimini hızlandırdıklarını ifade ederek, ülkemizde dezenfektan sıkıntısının yaşanmamasına katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Mutfak ambalaj ürünlerinden, deterjana, duş jelinden saç bakım ürünlerine kadar onlarda farklı ürün çeşitliliğiyle göz dolduran New City firması, emin adımlarla büyümeye devam ediyor. Yıl başında dördüncü organize sanayi bölgesindeki yeni fabrika binasına taşınan New City, üretim kapasiteni artırmanın yanı sıra önemli ihracat rakamlarına da ulaşmayı başardı.

NEW CİTY ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATIYOR

Gulf Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Kapar’ı ziyaret eden gazetemiz imtiyaz sahibi Halid Şen, firmanın çalışmalarını yerinde inceledi. Kapar, Gulf Grup bünyesinde New City markasıyla önemli işlere imza attıklarını şimdi de Q Clean, New Ego ve Green Air markalarıyla aynı başarıyı yakaladıklarını ifade etti. Bugün 35 ülkeye ihracat yapan, sektörün güçlü aktörlerinden birisi haline gelmiş bir firma olduklarına dikkati çeken Kapar, “2020 yılında yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen yatırımlarımızı ve yenilikçi ürün felsefemizi sürekli geliştirdik. Bugün dünyanın dört bir yanına ürünlerimi ihraç ediyoruz. Dünya standartları kalitesinde ürettiğimiz ürünlerimiz, son kullanıcılardan da büyük ilgi görüyor. Özellikle pandemi sürecinde ülkemizin kolonya ve dezenfektan sıkıntı yaşamaması adına üretim gücümüzün büyük bölümünü o yöne kaydırdık ve çok şükür ülkemizde bu alanda sorunlar yaşanmamasına katkıda bulunduk.” dedi.

Makine parkurunu sürekli artırdıklarını; hızlı, yenilikçi ve kaliteli üretimler yapmaya devam ettiklerini dile getiren Kapar, “Bünyemizde yeni markalar oluşturuyoruz. Deterjan ve temizlik ürünlerinde Q Clean, parfüm alanında Green Air, saç bakım alanında New Ego markalarımızla raflardaki yerimizi aldık ve büyük ilgi gördük. New City adıyla da ürünlerimizi üretmeye devam ediyoruz.” Diye konuştu.

HAKAN ARMUTCU

adsiz.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum