NEÜ Koordinatörlüğü'nden Merhaba’ya ziyaret

NEÜ Koordinatörlüğü'nden Merhaba’ya ziyaret

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de hazır bulundu. Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü'nde bayrak değişimi yaşandı. Önceki Kurumsal İletişim Koordinatörü ve üniversite akademisyeni Engin Bozacı, görevini Kurumsal İletişim Koordinatör Yardımcısı Arif Çelik’e devretti. Görev değişiminin ardından Arif Çelik, NEÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü çalışanı Mehmet Günnar ve öğretim görevlisi Engin Bozacı ile birlikte Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti.

KONYA BASINI HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU

Ziyarette, üniversitenin akademik ve bilimsel faaliyetlerinin, geleceğe yönelik hedefleri ve yerel medyanın bu süreçteki rolü gibi konular masaya yatırıldı. Kurumsal İletişim Koordinatörü Arif Çelik, Konya'nın eğitim alanında diğer illerden farklı olduğunu vurgulayarak, Necmettin Erbakan Üniversitesi olarak eğitime değer katma ve fark oluşturma hedeflerinin altını çizdi. Çelik, üniversite akademisyenlerinin başarısını artıracak çalışmalar yapmaya ve öğrencilerin başarıları için gerekli adımları atmaya devam edeceklerini belirtti. Medyanın üniversitenin çalışmalarını kamuoyuna duyurmada çok önemli bir görev üstlendiğini kaydeden Çelik, “Konya güçlü bir medyaya sahip. Üniversitemizde yapılan bilimsel ve akademik çalışmalar medya yoluyla kamouyuna duyuruluyor. Konya basını bize bu konuda ciddi anlamda destek oluyor. Gönderdiğimiz bültenleri gazetelerinde ve internet sitelerinde yayınlayan tüm basın kuruluşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

BİLİMSEL BAŞARILARLA GURUR DUYUYORUZ

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, NEÜ Kurumsal İletişim Koordinatörü Arif Çelik'e yeni görevinde başarılar diledi. Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren Halid Şen, “Necmettin Erbakan Üniversitesi şehrimizin önde gelen üniversitelerinden birisi. Milli Görüş lideri merhum Necmettin Erbakan'ın da adını taşıyan üniversitemizde yapılacak her türlü bilimsel çalışma ve akademik başarıyı kamuoyuna duyurmak en temel görevlerimizden birisi. Üniversitelerimizdeki akademik başarının yükselmesi şehrimizin de marka değerini de yükseltecektir” diye konuştu.

HAMDİ BUĞUR

Kaynak:HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.