'Neslimiz ifsad ediliyor'

'Neslimiz ifsad ediliyor'

Seydişehir’de sanayi esnafına konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mehmet Parlak, “Her 5 gencimizden biri işsizdir. Zararlı alışkanlıklar hızla yayılıyor. Gençliğimizi içine düştüğü bu bataklıktan ancak biz kurtarırız” dedi

Saadet Partisi adayları çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları çerçevesinde Seydişehir ilçesini ziyaret eden Saadet Partisi Konya Milletvekili adayları Mehmet Parlak ve Yasin Bağcivan, Seydişehir sanayi esnafını ziyaret etti. Seydişehir sanayisindeki tüm dükkanları gezerek esnafın dertlerini dinleyen adaylar burada seçim vaatlerini anlatarak destek istedi. Buradaki sanayi esnafına ekonomik sıkıntılardan bahseden adaylara ilgi ve teveccüh yoğundu. Sanayilerin ardından Seydişehir'in mahallelerinde tarama yapan adaylar burada kahvehane ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlara hitap etti. Mehmet Parlak yaptığı konuşmalarında sık sık 'neslimiz ifsad ediliyor' dedi.

GENÇ İŞSİZLİK ARTIYOR

İfsada karşı halkı bilinçli olmaya davet eden Parlak, şöyle konuştu: “Dünya genelinde gençlerin sorunlarının başında işsizlik ve eğitimsizlik gelmektedir. Türkiye’de de gençlerin en önemli gör-dükleri sorun, işsizliktir. Genç işsizliği, hem gelişmiş hem de gelişmekte olan ülkeler için önemli bir sorun teşkil etmektedir. 2015 yılının ilk çeyreğinde yapılan araştırmalara göre Türkiye’deki genç işsizlik oranı yüzde 20’leri geçmiş vaziyettedir. Yani sokakta gördüğümüz her 5 gençten bir tanesi maalesef işsizdir. Bunun yanında, tüm dünyada zararlı alışkanlıklar ve buna bağlı sorunlar, geçtiğimiz 25-30 yıl içinde önemli artış göstermiştir. Ülkemizde de madde bağımlılığı, alkol ve sigara tüketimi önemli bir sorundur. Ayrıca, gençlerin boş zamanlarını genellikle TV izlemek ve müzik dinlemek gibi pasif etkinliklerle geçirdiği araştırmalarla ortaya koyulmaktadır. Bunun yanında, gençlerin giderek daha az kitap okuduğu ve gittikçe azalan boş zamanlarını internet ve sosyal medya ile doldurdukları¬ da ne yazık ki su götürmez bir gerçektir. Gençliğimizi içine düştüğü bu bataklıktan ancak biz kurtarırız. Yeryüzünde hakkı ve adaleti üstün tutan bir sistemin kurulabilmesi için, tüm vatandaşlarımıza Saadet Partisi olarak hedeflerimizi ve projelerimizi anlatmaya devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.