Nefesler kesilecek

Nefesler kesilecek

Konyaspor ile Beşiktaş, bugün lig tarihinde 22. kez karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 15.00de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Lig TVden naklen yayınlanacak. Maçın hakemi Koray Gençerler.

Ankaragücü galibiyetiyle ikinci yarıya hem 3 hem de yüksek moralle başlayan ve Ligde alt sıralardan kurtulmanın hesaplarını yapan Konyaspor ile şampiyon adaylarından Beşiktaş, dev maçta bugün karşı karşıya gelecekler.. Saat 15.00’de başlayacak ve lig TV’den naklen yayınlanacak maçta, Manisa bölgesinden Koray Gençerler düdük çalacak. Ligde geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan iki takım arasındaki mücadelenin çekişmeli geçmesi beklenmekte. Karşılaşmaya, Konya merkez ve ilçeleriyle birlikte çevre İl’lerden de ilginin büyük olduğu kaydedildi.. Hafta içerisinde 5-75 lira arasında değişen fiyatlarla satışa çıkartılan biletler, bugün de stad gişelerinden temin edilebilecek.

KARTAL’IN HEDEFİ GALİBİYET

Temsilcimiz Konyaspor’da, Beşiktaş maçının hazırlıkları. Hafta boyunca basına kapalı olarak yapılan antrenmanlarla sürdürüldü. Yeni transferlerinde katıldığı çalışmalarda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli olmaları teknik adamların yüzünü güldürdü. Perşembe günü Tatlıcak tesislerinde kampa giren yeşil-beyazlılar da hazırlıklar dün ter idmanıyla tamamlandı ve futbolcular maç saatini beklemeye başladı. Ankaragücü’nü yenerek 8 hafta sonra galip gelerek moral ve güven kazanan ve derin bir nefes alan Kartal’da, parola: Beşiktaş’ı da yenerek iyice rahatlamak ve çıkışı sürdürmek.

YENİLERE ŞANS TANINACAK

Yeşil-beyazlı takımda, sakat olan Koray ve Almanya’da ameliyat olan Erdal dışında eksik yok. Yeni transferler; Ayman, Serhat, Bülent, Kratochvil teknik adamlar görev vermesi halinde bugünkü maçta forma giyerek ilk kez Konya seyircisinin karşısına çıkacaklar. Bu nedenle, Kartallar Beşiktaş karşısında değişik bir 11 ile mücadele edecekler. Konyaspor futbol şube sorumlusu Mustafa Düzkaya, taraftarları stada davet ederek destek istedi ve Beşiktaş’ı yenmemeleri için bir neden olmadığını, 3 puanın Konyaspor‘un olacağını açıkladı. Konyaspor, Beşiktaş karşısına muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Jefferson- Ömer, İsmail, Milos, Cihan, Celaleddin, Ayman, Bülent, Poljac, Serhat, Veysel.

BEŞİKTAŞ İLE KONYASPOR 22. MAÇA ÇIKIYOR

Beşiktaş ile Konyaspor, bugün yapacakları maçla birlikte ligde 22. kez karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, ligde rakibiyle yaptığı 21 maçtan 14’ünü kazanırken, 5’inde berabere kaldı, 2’sini ise yitirdi. Lig maçlarında Beşiktaş’ın toplam 45 golüne, Konyaspor 16 golle karşılık verebildi. İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan maçı Beşiktaş 2-0 kazanmıştı. Beşiktaş ile Konyaspor arasında şimdiye dek Konya’da yapılan 10 maçtan 5’ini Beşiktaş kazanırken, 4 maç berabere sonuçlandı, 1 maçı da ev sahibi ekip kazandı. Konyaspor, sahasında Beşiktaş karşısında ligdeki tek galibiyetini, 2006-2007 sezonunun ikinci yarısında 2-1’lik sonuçla aldı. Konya’da Beşiktaş 19, ev sahibi ekip ise 11 gol attı. Öte yandan, siyah-beyazlılar, lig tarihindeki en farklı skorlu galibiyetlerinden birisini, 1992-93 sezonunda 7-0’lık sonuçla Konyaspor karşısında aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.