Neden geldim Konya’ya!

Neden geldim Konya’ya!

Konyaspor’un Sırp teknik direktörü Aleksandr Stanojevic geldiği günden bu yana takımın başında puan ve golü göremedi. Geçmişi başarılarla dolu teknik adam kendisini sorgulamaya başladı 

Konyaspor’un yeni teknik direktörü Aleksandar Stanojevic yeşil-beyazlı takımın başında çıktığı ilk dört lig maçında puan yüzü görmezken takımı rakiplere gol dahi atamadı.

Arabam.com Konyaspor’da düşüş engellenemiyor. İlke ve menfaatlerin uyuşmadığı gerekçesi ile İlhan Palut ile yollarını ayırdıktan takımın başına Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic’i getiren yeşil-beyazlı ekip hiç tahmin etmediği bir tablo ile karşı karşıya kaldı. Konyaspor yeni teknik adamıyla çıktığı 4 lig bir kupa maçını kaybetti. Ligde art arda 4 yenilgi alan Sırp teknik adamın takımının rakiplerine gol atamaması ise farklı bir istatistik olarak tarihe geçti.

İstanbulspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Aleksandar Stanojevic “Kariyerinizde böyle bir başlangıç olmuş muydu?” sorusuna: “ Hayır daha önce böyle bir durum yaşamadım hele sezon ortasında gittiğim takımlarda asla bu durumu yaşamadım” cevabını vermişti. Sırp teknik adam yaşanan bu yenilgilerin ardından kendini sorgulamaya başladı. 

DÜŞÜŞ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR 

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 4-0 mağlup olan Arabam.com Konyaspor üst üste 5. mağlubiyetini aldı.

Ligde oynadığı son 8 maçta kazanamayan oynadığı son 13 maçta ise sadece tek galibiyet alabilen Konyaspor'da haftalardır devam eden puan kayıpları sonrası tehlike çanları da çalmaya başladı.

Fenerbahçe yenilgisiyle 27 puanda kalan Konyaspor'la düşme hattı arasındaki puan farkı 5'e indi.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum