Nece Home Plus açıldı

Nece Home Plus açıldı

Bağlars olarak Konya mobilya sektörüne farklı bir tarz getiren ve kişiye özel mobilya anlayışını kazandıran Nece Home Plus, kendi marka adıyla ikinci mağazasını açtı

Bağlar’s olarak Konya mobilya sektörüne farklı bir tarz getiren ve kişiye özel mobilya anlayışını kazandıran Nece Home Plus,  kendi marka adıyla ikinci mağazasını açtı.

Real AVM karşısında yer alan Nece Home Plus, tüketicilere farklı seçenekler ve fiyatlar ile alternatif ürünler sunuyor. Dekordan aksesuara, halıdan mobilya ve yatak çeşitlerine kadar birçok zengin ürün yelpazesini bünyesinden bulunduran Nece Home Plus, birkaç farklı markanın ürünlerini değişik model ve fiyatlarla satışa sunarak müşteri memnuniyetini sağlıyor. Haftanın 7 günü açık olan mağazada açılışa özel indirimler yapıldığını söyleyen Nece Home Plus yöneticisi Cevdet İncedayı, amaçlarının kaliteli ama farklı marka ürünleri her bütçeye uygun olarak müşterilerine sunmak olduğunu ifade etti. Nece Home olarak sektörde birikim ve tecrübelerini müşterilerine kaliteli ürün ve güler yüzlü hizmet olarak yaşatmak için gayret gösterdiklerinin altını çizen İncedayı, satışını yaptıkları ürünlerin kalitelerine de güvendiklerini belirtti. Aksesuar ve Dekor seçenekleri ile tüm yaşam alanlarına yeni bir hava katmak amacıyla, yüzlerce çeşit ürün yelpazesi ile her zevke ve her konuma uygun ürünleri müşterilerin beğenisine sunan Nece Home muhteşem modellerini görmek için müşterilerini showroomlarına bekliyor.

MUHAMMET GÜMÜŞ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.