Ne oynadın be!

Ne oynadın be!

Atiker Konyaspor sezonun 19. Hafta maçında karşılaştığı ve 2-0 kazandığı Antalyaspor maçında oynadığı futbolla tüm futbol izleyicilerinden tam not aldı. Yeşil-beyazlı ekip aldığı galibiyet ve oynadığı futbolla taraftarlarını da mest etti

Atiker Konyaspor sezonun ikinci yarısına muhteşem bir başlangıç yaptı. Devrenin ilk maçında deplasmanda Erzurumspor’u yenen Atiker Konyaspor 19. Hafta maçında da sahasında Antalyaspor’u 2-0 yenerek “zirve yarışında bende varım” dedi

FUTBOL TARAFTARI MEST ETTİ

Atiker Konyaspor evinde Antalyaspor’u 2-0 yenerek taraftarını mutlu etti. Ancak yeşil-beyazlı ekibin sahada ortaya koyduğu futbol  taraftarlarını daha çok memnun etti. Maç sonunda tüm Konyaspor taraftarının ağzında “ Konyaspor ne top oynadı be “ lafı vardı.

İSTATİSTİKLERDE ZİRVE YAPTI       

Atiker Konyaspor, 2-0 galip geldiği Antalyaspor maçında 2 rekor kırdı.

Yeşil-beyazlı ekip, iki alanda sezonun rekorunu kırdı. Anadolu Kartalı, Akdeniz ekibi karşısında 150 kez hücum bölgesinde isabetli pas yaparak, bu alanda şu ana kadarki en iyi performansına imza attı.

Anadolu Kartalı, savunma bölgesinde ise rakibine en az isabetli pas imkanı tanıdığı maçı oynadı. Konyaspor, rakibine sadece 42 isabetli pas imkanı tanıdı. Atiker Konyaspor 90 dakika boyunca  yüzde 60’lık topa sahip olma oranıyla birlikte paslarda ise yüzde 84 gibi yüksek bir başarı yakaladı.  Maç boyunca 560 pas yapan yeşil-beyazlı ekip  469 kısa pas  1 ara pas  15 orta ve 75 uzun top istatistiği ile oynadı.

KOCAMAN DEĞİŞİM

 Aykut Kocaman’ın gelişi ile birlikte değişim içerisine giren Atiker Konyaspor  sezonun ikinci yarısına güzel bir başlangıç yaptı.  Antalya’da yaptığı devre arası kampında Aykut Kocaman’ın talimatlarını ezberleyen futbolcular  sezonun ikinci yarısındaki iki maçta da öğrendiklerini sahaya en iyi şekilde yansıttılar.  Atiker Konyaspor, teknik direktörü Aykut Kocaman ile müthiş bir puan ortalaması yakaladı. Yeşil-beyazlı ekip, başarılı çalıştırıcısı ile çıktığı 7 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Konyaspor, Aykut Kocaman ile 2 puan ortalaması yakaladı.  

FERHAT TÜRKOĞLU 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum