Nakipoğlu Hastanesi yaşlıların dualarını aldı

Nakipoğlu Hastanesi yaşlıların dualarını aldı

Özel Nakipoğlu Bilgi Hastanesi doktorları Yaşlılar Haftası nedeniyle Huzurevi’nde düzenledikleri programda tüm yaşlıları sağlık kontrolünden geçirdi.

 Başhekim Dr. Kutsi Öncü ile birlikte programa katılan doktorlar Mustafa Dağ, Gönül Göncü, M. Ali Karaoğlu, Nigar İnceköy ve Saadettin Saldıran yaşlıların tamamının muayenelerini yaptı. Başhekim Dr. Kutsi Öncü, amaçlarının yaşlıların dualarını almak olduğunu söyleyerek, “İnsanoğlunun yaşantısında belirli dönemler vardır bebeklik, çocukluk, ergenlik, gençlik, olgunluk ve yaşlılık. Bizler şu anda belirli bir dönemdeyiz. Ancak yaşlılarımız ömürlerinin son dönemlerine geldi. Bu yaşa kadar erişmek ve bu yaştan sonra yalnız kalmak kesinlikle kolay değil. Bu nedenle bu insanları bizim anlamamız mümkün değil. Ama onları bu halleri ile kabul edip, bu halleri ile bağrımıza basmak ve her istediklerini yerine getirmek hepimizin görevi olmalı. Unutmayalım ki bir gün hepimiz yaşlanacağız. Hastane olarak bu düşünceler ile Huzurevimizi ziyaret ederek üzerimize düşen görevi yerine getirmek istedik” dedi.
Huzurevi Müdürü Mustafa Gürbüz ise Nakipoğlu Hastanesinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “18–24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen programlar yaşlılarımızı mutlu ediyor. Dışardan kimse bilmeyebilir ama yaşlılarımızın durumları ortada. Ufak bir isteklerini yerine getirmek, canları sıkıldığı zaman yanlarında olmak bu insanlar için bulunmaz bir mutluluk. Burada her yaşlımız aynı olacak diye bir şey yok. Birinin sevdiğini diğeri sevmeyebilir. Birinin gitmek istediği yere diğeri gitmek istemeyebilir. Ama siz hepsinin gönlünü almak ve ayırım yapmamak zorundasınız. Böylesine bir kurumda çalışmak bunun için önemlidir. Tüm kadromuz ile birlikte yaşlımızın gönüllerini almak için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.
Yaşlıların sağlık kontrollerinin ardından programa katılan davetliler ve tüm yaşlılar huzurevi çalışanlarının büyük emek harcayarak hazırladıkları mangal partisine katıldı.


ALİ SAİT ÖGE

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.