Nakiboğlu Hastanesi’nde hedef kaliteyi artırmak

Nakiboğlu Hastanesi’nde hedef kaliteyi artırmak

Özel Nakiboğlu Bilgi Hastanesi Başhekimi Dr. Kutsi Öncü, tarafından düzenlenen, ‘2010 yılı genel değerlendirme ve ödül töreni’ toplantısı Karatay Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı

Nakiboğlu Hastanesi olarak tek hedeflerinin kalite çıtasını her geçen gün zirveye taşımak olduğunu ifade eden Kutsi Öncü, bunu başarmanın yolunun da personele verilen eğitim ve motivasyondan geçtiğini söyledi. Her yıl yaptıkları değerlendirme toplantısı ve ödül töreni ile başarı grafiğini yükselttiklerini ifade eden Öncü, “Özel Nakiboğlu Bilgi Hastanesi’nin amacı hasta ayrımı gözetmeksizin hastaneye tedavi için başvurmuş her hastanın tedavi işlemlerini eksiksiz tamamlamak ve hastayı memnun etmiş şekilde güler yüzlü olarak hastaneden ayrılmasını sağlamaktır. Gurur duyulan huzurlu ve mutlu bir çalışma ortamı, hasta odaklı kurum kültürü beklentinin ötesinde kaliteli hizmeti ile öncü bir sağlık kuruluşu olmak en büyük hedefimizdir” dedi.
Hastane personelinin görevlerini yaparken hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını özellikle vurgulayan Öncü, “Bilimsel, vicdani, etik ilkelerden ödün vermeden; açık dürüst güvenilir bir tanı ve tedavi hizmeti sunmak sürekli eğitim vermekle mümkün olur. Bu bilinçle her yıl yaptığımız değerlendirme toplantısı ve başarılı personele ödül töreni geleneğini bu yılda gerçekleştirdik. Bizim hastane idaresi olarak çalışan arkadaşlarımızdan tek istediğimiz düzenlenen eğitim seminerlerine katılmaları ve bilmedikleri her konuyu sorarak öğrenmeleri. Bilgi sahibi olmanın, öğrenmenin zamanı ve yaşı yoktur. Çünkü bilgi kadar değerli bir şey yoktur” diye konuştu.
Hastane idaresi olarak çalışanların haklarını korumanın ve onların isteklerinin yerine getirilmesinin bilincinde olduklarını da belirten Kutsi Öncü, konuşmasına şöyle sürdürdü, “Yaklaşık 180 personelimiz ile yaptığımız anketlerde gerek çalışma arkadaşlarımızın gerek hastanemizin eksiklerini belirliyoruz. Arkadaşlarımızın neler istediği, hastanemizin daha iyi hizmet vermesi için nelere ihtiyacının olduğunun belirlenmesi arkadaşlarımız ile yaptığımız istişareler sonucunda belirleniyor. Bizlerde ortaya çıkan sonuçlar doğrultusunda eksiklerimizi gideriyor ve hastalarımıza en iyi hizmeti vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri bu konuda değerli kılan ve yaptıkları özverili çalışmalar ile başarı grafiğimizi yükselten tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”
Başhekim Kutsi Öncü’nün konuşması ve hastanenin bir yıllık çalışmalarının değerlendirildiği slayt gösterisinin ardından ödül törenine geçildi. İlk olarak Nakiboğlu Hastanesi’nde 10 yılını dolduran Murat Kaya, Necip Bakırsini, Emiş Pekmezci, Rukiye İnci, Asiye Aslan ve Vedat Çiftçi’ye Sun TV Genel Yayın Yönetmeni Dursun Seyis tarafından plaket verildi. Ödül töreninin ikinci bölümünde ise 2010 yılının başarı elemanı seçilen Medine Yılmaz, Kamile Türkmen, Şerife Aydoğdu, Mevlüt İldan, Aysel Pullu, İsmail Enli, Fevzi Altıncaba, Özlem Bülbül ve Nuran Tulunay’a plaket ve altın ödülü verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.