Mutlu Yuva Çocuklarından Vali Yazıcı’ya Doğum Günü Sürprizi

Mutlu Yuva Çocuklarından Vali Yazıcı’ya Doğum Günü Sürprizi

Yozgat Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği’ne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar, Vali Abdulkadir Yazıcı’ya doğum günü sürprizinde bulundu. Çocuklarla birlikte 53’üncü yaş günü pastasını kesen Vali Yazıcı, oldukça duygusal anlar...

Yozgat Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği’ne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklar, Vali Abdulkadir Yazıcı’ya doğum günü sürprizinde bulundu. Çocuklarla birlikte 53’üncü yaş günü pastasını kesen Vali Yazıcı, oldukça duygusal anlar yaşadı.

Sabah erken saatlerde makamına gelen Vali Yazıcı, ellerinde çiçeklerle kendisini karşılayan çocukların doğum günü sürprizi ile karşılaştı. Çocukların program için yaptırdığı pastayı kesen Yazıcı, minik çocukların elinden pasta yedi. Yazıcı, daha sonra çocuklara pasta ikram etti.

Beklemediği bir sürprizle karşılaştığını belirten Vali Yazıcı, kendisine bu atmosferi ve mutluluğu yaşatan Mutlu Yuva Mutlu Yaşam çocuklarına teşekkür etti.

Çocukların sürpriziyle güne başlamanın kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Yazıcı "Doğum günümü hatırlayıp bana sürpriz yapmışlar. Biz bu ailede birbirimizi Mevla’nın rızası için seviyoruz. Birbirimizi hatırlıyoruz, düşünüyoruz, birbirimizin yanındayız. Bugün çocuklarımızın bu ince düşüncesi de bunun meyvesidir." dedi.

Kendisi için en büyük hediyenin çocuklar olduğunu vurgulayan Vali Yazıcı,"Bu ortamda çok yoğun bir muhabbet, sevgi ve güzellik var. Çocuklarımız benim için farklı hediyeler ve çiçekler getirmiş. Benim için en büyük hediye çocuklarımızın kendisi." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.