Mutki-hasköy Yolunu Bağlayan Yolda Çalışmalar Tamamlandı

Mutki-hasköy Yolunu Bağlayan Yolda Çalışmalar Tamamlandı

Bitlis’in Mutki ve Muş’un Hasköy ilçelerini birbirine bağlayan 18 kilometrelik yolda başlatılan asfaltlama çalışmaları tamamladı.Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Mutki Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Köylere Hizmet Götürme...

Bitlis’in Mutki ve Muş’un Hasköy ilçelerini birbirine bağlayan 18 kilometrelik yolda başlatılan asfaltlama çalışmaları tamamladı.

Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Mutki Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Köylere Hizmet Götürme Birliği yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bütün köylere daha iyi, daha güzel hizmetler götürmeye çalıştıklarını belirten Topsakaloğlu, “2014 yılı KÖYDES programında yer alan 18 kilometrelik ilçemiz ile Muş ili Hasköy ilçesi arası grup yolunu birbirine bağlayan bölüm asfaltlandı. Genişliği 6 metre genişlikte olan yolda 2010 ve 2014 yılları arasında dört etap halinde genişletme çalışmaları yapılmıştı. Dolgu ve sıkıştırma işleri tamamlandıktan sonra 2014 Ağustos ayında Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından başlatılan asfalt çalışmaları tamamlandı.” dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.