Müstakil ev hayali kuranlara müjde! Sadece 325 bin liraya satılacak

Müstakil ev hayali kuranlara müjde! Sadece 325 bin liraya satılacak

Müstakil ev hayali kuran vatandaşa müjde verildi. Bu gayrimenkuller 325 bin liraya satılacak...

Geçtiğimiz yıllarda koronavirüs salgınının dünya genelinde yayılmasıyla kısıtlamalar uygulandı. Daha önce çoğunluk apartman hayatını tercih ederken salgın dönemiyle birlikte müstakil evler ön plana çıktı. Apartmanda yaşayan milyonlarca insanın şuan tek hayali müstakil bir eve sahip olabilmek.

images-7.jpeg

MÜSTAKİL EVLER EN AZ 5 MİLYON LİRA

Talep artınca müstakil evlerin fiyatında da ciddi bir artış meydana geldi. Ortalama bir dairenin fiyatı 2-3 milyon lira aralığındayken Konya merkezde en ucuz müstakil evin fiyatı ise 5 milyon liradan başlıyor. Evlerin özelliğine göre fiyatlar çok daha yukarı seviyelere çıkabiliyor. Durum böyle olunca müstakil ev hayali kuranlar da hayal kırıklığına uğruyor.

images-8.jpeg

MERKEZE YAKIN OLANLAR DAHA PAHALI

Konya şehir merkezinde arsa satın alıp müstakil ev inşa etmenin maliyeti en az 7-8 milyon lirayı buluyor. Merkeze yakın mahallelerde ise durum hiç öyle değil. Konya merkeze 10 kilometre mesafede bir mahallede 300-400 bin lira civarında imarlı arsa bulmak mümkün.

ÇOK CAZİP 19 ARSA SATILACAK

Son olarak Selçuklu Belediyesi 19 tane imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalardan en dikkat çekici olanlar ise Tatköy'de yer alıyor. Konya kent merkezine çok yakın olan Tatköy konut imarli arsalarıyla ilgi çekiyor. Bu arsalardan en uygun olanı 809 metrekare alana sahip ve fiyatı sadece 325 bin lira. Açık artırma ile satışa sunulan arsalara yoğun ilgi gösterilmesi bekleniyor. Bahsi geçen arsalara konut inşa etmek isteyenler çok uyguna müstakil ev sahibi olacak.

Selçuklu Belediyesi'nin satışa çıkardığı 19 arsanın listesi:

screenshot-20230916-152540-chrome.jpg

screenshot-20230916-152545-chrome.jpg