Mustafa Sarıgül, İğdeli Köyünde Cemevi Açılışına Katıldı

Mustafa Sarıgül, İğdeli Köyünde Cemevi Açılışına Katıldı

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı İğdeli köyünde cemevi açılışına katıldı.

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı İğdeli köyünde cemevi açılışına katıldı. Sarıgül, burada, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a Hacıbektaş’ta yapılan saldırıyı tasvip etmediğini söyledi.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, cemevi açılışında konuşma yaptı. Yerel seçimlerle ilgili de bir değerlendirmede bulunan Sarıgül, 8 ay 12 gün sonra İstanbul'dan tekrar Kayseri’ye geleceklerini belirterek, “Burada söz veriyorum ve inşallah önümüzdeki seçimlerde kendimizi göstereceğiz.” diye konuştu.

Mustafa Sarıgül, Nevşehir'de Bekir Bozdağ'a yapılan saldırıyı tasvip etmediğini açıklayarak, şöyle konuştu: “Sayın Bakanımıza karşı yapılan hareket doğru değildir. Sorunların demokrasi içerisinde çözülmesi gerekir. Sandıkta çözülmesi gerekir. Kaba kuvvete hiç kimsenin teveccüh etmemesi lazım. Özellikle, 'İncinsen de incitme' kültürünün hakim olduğu Hacıbektaş'ta böylesine bir olayın gündeme gelmesi demokrasi adına üzüntü vericidir. Ben Sayın Bakanımıza bir kez daha geçmiş olsun diyorum.”

Konuşmaların ardından İğdeli köyünde yapılan cemevinin açılışı yapıldı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.