Mustafa Sarıgül, 32 yıl sonra bunu başardı

Mustafa Sarıgül, 32 yıl sonra bunu başardı

Mustafa Sarıgül, CHP tarafından Erzincan milletvekili adayı olarak gösterildi ve mazbatasını alarak 32 yıl aradan sonra tekrar milletvekili oldu.

Mustafa Sarıgül, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı ve CHP'den Erzincan milletvekili seçilen bir siyasetçidir. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde mazbatasını alarak parlamentoda görevine başlamıştır. Mustafa Sarıgül'ün mazbatasını alması, onun için büyük bir anlam taşımaktadır çünkü bu, 32 yıl aradan sonra beşinci kez milletvekili olarak seçilmesini temsil etmektedir.

Mazbatayı alırken adliyede İl Seçim Kurulu Başkanı Halil Odabaş'tan teslim alan Sarıgül, gazetecilere yaptığı açıklamada mazbatanın arkasında binlerce kişinin emeği olduğunu ifade etmiştir. Erzincan'da görev yapma fırsatı veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür eden Sarıgül, bu mazbatanın Erzincanlı binlerce yurttaşın katkısı ve desteğiyle elde edildiğini vurgulamıştır.

Sarıgül, açıklamasında siyasi parti farkı gözetmeksizin Erzincan halkına minnettar olduğunu belirtmiştir. Vatandaşların bayrağa, toprağa ve ulusal birliğe bağlılıklarını koruyan, inançlara saygı gösteren Erzincanlılara teşekkür etmiştir. Kendisinin bu mazbata ile daha büyük bir sorumluluk üstlendiğini ifade eden Sarıgül, Erzincan'ın milletvekili olarak halkın taleplerini, sorunlarını ve beklentilerini en iyi şekilde temsil etmek için çaba göstereceğini vurgulamıştır.


Mustafa Sarıgül'ün mazbatasını alması, onun siyasi kariyerinde yeni bir dönemin başlangıcını simgelerken, Erzincanlıların güvenini kazanma ve onların çıkarlarını savunma konusunda büyük bir sorumluluk yüklemektedir. Sarıgül'ün, milletvekili olarak görev yapacağı süre boyunca Erzincan'ın ihtiyaçlarına odaklanması ve halkın beklentilerine cevap vermesi beklenmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.