Mustafa Denizli'nin yerine Okan Buruk geliyor

Mustafa Denizli'nin yerine Okan Buruk geliyor

G.Saray yönetimi, dün akşam istifa etmeyi düşündüğünü söyleyen Mustafa Denizli'nin yerine takımın başına Okan Buruk'u getirmeyi düşünüyor.

Galatasaray’da çöküşün son hamlesi Gaziantepspor yenilgisi sonrası yaşandı.

Tribünlerin tepkisini çeken Teknik Direktör Mustafa Denizli, mücadele sonrası “İstifa etmeyi düşünüyorum. Yarın (bugün) başkanla görüşeceğiz.'' diyerek görevi bırakacağı sinyalini verdi. Denizli, bugün yönetime istifasını sunacak.

İLK HEDEF OKAN BURUK

Yönetimin kabul edeceği istifa sonrası gündemde A ve B planları var. Yönetim, ilk olarak sezonun ilk bölümünde Sivasspor’da 11 maç geçiren kulübün efsane ismi Okan Buruk ile masaya oturacak. Buruk kabul etmezse, Claudio Taffarel, sezon sonuna kadar takımı götürecek.

1 MİLYON DOLAR ÖDEYECEK

Mustafa Denizli, 1.5 yıllık sözleşmesi karşılığı maaşı olan paranın 1.5 milyon dolarını peşin almıştı. Ocak ve şubat ayları için de 200’er bin dolar alan kurt hoca, görevden ayrılırsa yapılan sözleşme gereği 1 milyon doları geri ödemek zorunda kalacak

TEZAHÜRATA ÇOK ÜZÜLDÜ

Denizlİ’ye, taraftarın, “Mustafa Denizli rezil ettin bizi” tezahüratı da soruldu. Bu sözlere çok üzüldüğünü belirten deneyimli teknik adam, “Ben bu camiaya söylenenler dışında çok şeyler yaşattım. Çok üzüldüm” itirafında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.