Müsiad’dan Teröre Kınama

Müsiad’dan Teröre Kınama

Müstakil Sanayici Ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, Ankara’daki terör saldırısını kınadı.MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, terörü lanetlerken, saldırıyı...

Müstakil Sanayici Ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, Ankara’daki terör saldırısını kınadı.

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk, terörü lanetlerken, saldırıyı gerçekleştirenleri kınadı. Çelenk, mesajında, "MÜSİAD Gaziantep Şubesi olarak, Ankara’da düzenlenen terör saldırısını lanetliyoruz. Kardeşlerimizin hayatını, evlatlarımızın geleceğini ve milletimizin birliğini hedef alan bu alçak saldırılar amacına ulaşmayacak, bizleri yıldıramayacaktır. Dün birlik açıklaması yapan terör örgütleri ülkemizin ve milletimizin birliğini yıkamayacaktır. Türkiye teröre boyun eğmeyecek, terör Türkiye’ye boyun eğecektir. Milletçe bir kez daha canımız yandı. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.