MÜSİAD'da Satış Okulu seminerinde sertifikalar verildi

MÜSİAD'da Satış Okulu seminerinde sertifikalar verildi

MÜSİAD Konya Şubesi ile Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Sürekli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliği ile düzenlenen Satış Okulu eğitiminde katılımcılara sertifikaları verildi.

MÜSİAD Konya Şubesi ile Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Sürekli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi işbirliği ile düzenlenen ‘Satış Okulu’ eğitiminde katılımcılara sertifikaları verildi.
Üç hafta süren Satış Okulu eğitiminde kursiyerlere, Etkili İletişim ve Beden Dili, Etkin Stratejik Pazarlama Yönetimi, Zor Müşterilerle Başa Çıkabilmenin Yolları konularında uzman eğitmenler tarafından eğitim verildi. Kursun sonunda sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları MÜSİAD Konya Şubesi’nde düzenlenen törenle verildi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Sürekli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi adına ilk olarak sözü alan Prof. Dr. Raif Parlakkaya, “Üç haftanın sonunda eğitimleri tamamlamış bulunuyoruz. Eğitime katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Burada edindiğiniz bilgilerin iş hayatında sizlere fayda sağlamasını diliyorum” dedi.
MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz da, “Bu eğitim programlarını Konya ve Türkiye ticaretinin olmazsa olmazı olarak düşünüyoruz. Kişisel gelişim ve firmalarımızın gelişmesi için bu tür eğitim faaliyetlerini arttırmamız lazım” dedi. Rekabetin şartlarının oldukça ağırlaştığını belirten Aslan Kormaz, firmaların da bu şartlara ayak uydurabilmesi için eğitimin önemine dikkat çekti. Kokmaz, “Ticarette de, sanayide de tek başına başarı yeterli olmuyor. Rekabet şartlarına uymamız gerektiğini yaşayarak görüyoruz. Burada kazandığınız bilgiler bir gün mutlaka lazım olacaktır. İnanıyorum ki, burada aldığınız eğitimler öncelikle kendi gelişiminiz, sonra Konya ticaretinin gelişmesinde katkı sağlayacaktır. Bu programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından eğitim programına katılan kursiyerlere sertifikaları MÜSİAD Konya Şubesi Başkanı Aslan Korkmaz tarafından verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.