MÜSİAD üyeleri Gazze’ye ilaç gönderdi

MÜSİAD üyeleri Gazze’ye ilaç gönderdi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi yönetimi ve üyeleri, Gazzedeki katliama sessiz kalmayarak, bölgeye ilaç ve tıbbi malzeme gönderdi.

MÜSİAD Şube binası önünde düzenlenen törende konuşan Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, 27 Aralık 2008 tarihinde Gazze’ye yönelik başlatılan saldırılarda bin 500’ü aşkın Filistinli’nin öldürüldüğünü anımsattı.

Ateşkes ilan edilmesine rağmen henüz bu katliamın Gazze topraklarında son bulmadığına işaret eden Aslan Korkmaz, yıkılan yerleşim birimlerinin, okulların, hastanelerin, yakıt ve ilaç sıkıntısının zaten zor olan yaşam şartlarını daha da zorlaştırdığını söyledi.
Öldürülenlerin çoğunun masum çocuk, kadın ve yaşlılar olduğunu ifade eden Korkmaz, MÜSİAD üyeleri olarak bu katliama lanet okumakla yetinmeyip, onların yaralarını sarmak amacıyla kampanya başlattıklarını ifade etti.
Kampanya çerçevesinde Kızılay’ın kendilerinden talep ettiği ve Gazze’de acil ihtiyaç duyulan ilaçları temin ettiklerini ifade eden Aslan Korkmaz, yardımın en kısa zamanda Kızılay aracılığıyla Gazze’ye ulaştırılacağını söyledi. Aslan, son olarak oradaki insanların yaralarının sarılmasında kendilerinin de bir katkısı olmasını umarak, yardımlarından dolayı tüm üyelere teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.